BAŞKAN BAYDİLLİ AKPİYAR MAHALLESİNİ İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği alan gezilerine Akpiyar Mahallesi ile devam ederken, mahalledeki çalışmaları yerinde inceledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak ilçedeki mahallelerde teknik ekibiyle birlikte incelemeye devam ediyor. Sabah 07.00’de mesaisine başlayan Başkan Baydilli sorunları bizzat yerinde incelerken, vatandaş ve esnafla da sohbet edip taleplerini dinliyor.

Başkan Baydilli alan gezileri kapsamında Akpiyar Mahallesinde yapılan çalışmaları ve sorunlu alanları ziyaret ederken, sorunların giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin mümkün olduğunca yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimatını iletti.

2021 yılının kendileri için verimli bir çalışma yılı olduğunu ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Çalışmalarımızın temeli ilçemizi tanımak ve görmektir. Biz de bu yıl sık sık sabah gezilerimizde mahallelerimizi adım adım dolaştık. Sorunları tespit edip mümkün olduğunca giderdik. 2021 yılında yaptığımız çalışmalar, açılışlar, yeni projelerle bizim için verimli geçti. İnşallah yeni yılda da durmadan çalışmaya ve ilçemize hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Baydilli yeni yılda da sabah alan gezilerinin program dahilinde ekibiyle birlikte süreceğini sözlerine ekledi.

 

 


Foto Galeri