BAŞKAN YARDIMCISI FIRAT SULTAN 23 NİSAN ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Sultan, Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ programına katılım gösterdi

Şanlıurfa Valiliği tarafından‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları kapsamında 2002 Vakıflar İlkokulunda bir program düzenlendi. Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Sultan, Başkan Av. Nihat Çiftçi’yi temsilen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ programına Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar ve il protokolü ile birlikte katılım gösterdi.

Başkan Yardımcısı Sultan, programda çocuklarla yakından ilgilenirken, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirdi.

‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ minik öğrenciler tarafından hazırlanan etkinlikler ile devam etti.