SOSYAL MARKETTEN 5 AYDA 3 BİN AİLE FAYDALANDI

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN YENİ YIL MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni yıl vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli yeni yılda tüm dünyada pandeminin sona ermesini ve sağlık, huzur dolu bir yıl olmasını diledi.

VERGİ BORCU YAPILANDIRMA SÜRESİ UZATILDI

Karaköprü Belediyesi Emlak ve İştirakler Müdürlüğü, 7256 sayılı kanun kapsamında Emlak, ÇTV, ilan ve reklam, kira ve ecrimisil vergileri ile diğer ilgili vergileri yapılandırma süresinin 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

KARAKÖPRÜ PARKLARLA YEŞİLLENİYOR

Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alanına sahip olan ilçesi olan Karaköprü’de yeşil alan oranını artırmak için Karaköprü Belediyesi tarafından her ay 1park yapılarak vatandaşların hizmete sunuluyor.

KARAKÖPRÜ'DE SAĞLIK VE HİJYEN DENETİMİ

Karaköprü Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ilçe genelinde bulunan market, fırın, kasap ve manavlarda hijyen, sağlık ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA SPOR TESİSLERİ ARTIYOR

Kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerdeki gençlerin spor yapması amacıyla sentetik çim sahalar yaparak spor tesisi yatırımlarını çoğaltıyor

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA YOLLAR YENİLENİYOR

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerdeki yolları yenileyerek tozdan ve çamurdan kurtarıyor. Gölpınar mahallesinde köy içi yollar stabilize malzeme serilerek yenilendi ve kış aylarında çamurlaşması engellendi.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ BORÇLARI YAPILANDIRIYOR

Karaköprü Belediyesi 7256 numaralı kanun kapsamında Emlak, ÇTV, ilan ve reklam, kira ve ecrimisil vergileri ile diğer ilgili vergileri yapılandırarak vatandaşların ödemede kolaylık yaşamasını sağlıyor

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli, “Hepimizin engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam oluşturmalıyız" dedi

KARAKÖPRÜ'DE GERİ DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi’nin Şanlıurfa’da bir ilk olarak başlattığı sıfır atık geri dönüşüm projesine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, şu ana kadar yaklaşık 10 bin ton geri dönüştürülebilir atık toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.

BÜYÜYEN KARAKÖPRÜ YENİ YOLLARA KAVUŞUYOR

Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri Seyrantepe, Doğukent ve Batıkent mahallelerinde yeni yollar açarak hizmete sunuyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ YILIN ÖĞRETMENİNİ AĞIRLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfa’da yılın öğretmeni seçilen ve Karaköprü’ de görev yapan Öğretmen Sacide Gülel’i makamında ağırlayarak başarısından ötürü tebrik etti.

KARAKÖPRÜ'DE YARDIMLAŞMAYA AÇILAN KAPI

Şanlıurfa’da Karaköprü Belediyesi tarafından sosyal yardımlaşma projesi kapsamında 4 yılı aşkın süredir hizmete sunulan ‘İhtiyacın varsa al yoksa as' kampanyasından bugüne kadar yaklaşık 80 bin aile faydalandı.

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE SAHA GEZİSİYLE BAŞLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mesaisine sabah erken saatlerde Akpiyar Mahallesinde yaptığı alan gezisiyle başladı. Başkan Baydilli mahallede sokak sokak gezerek sorunları yerinde inceledi ve vatandaşların taleplerini dinledi