KARAKÖPRÜ'DE CAMİLER İBADETE HAZIRLANIYOR

Şanlıurfa'da Karaköprü Belediyesi Kovit -19 Normalleşme süreci kapsamında 29 Mayıs'ta açılacak olan camilerde dezenfekte çalışması başlattı. Ekipler, camilerin hem içini hem de avlusu ibadete hazır hale getiriyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN KADİR GECESİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kadir gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli, bu mübarek gecenin koronavirüs belasının sona ermesine vesile olmasını diledi.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN 19 MAYIS MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, ''Bu vatanın istikbali için her zaman hayati önem taşıyan gençlerimizin her zaman yanındayız.'' dedi.

SEYRANTEPE MAHALLESİNDE YOL AĞI GENİŞLİYOR

Karaköprü Belediyesi ilçenin her yerinde yol ağını genişletiyor. Vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için yeni yollar açan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri, deforme olmuş yollarda onarım ve kilitli parke çalışmasını sürdürüyor.

KARAKÖPRÜ'DE ENGELSİZ PARK AÇILIŞA HAZIR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim vaatleri arasında yer alan engelli vatandaşların rahatlıkla zaman geçirebilecekleri Engelsiz Parkı'nın çalışmaları bitirilerek hizmete hazır hale getirildi.

KARAKÖPRÜ'DE YOL AĞI GENİŞLİYOR

Şanlıurfa'nın her geçen gün büyüyen ve nüfusunu her yıl yüzde 20 oranda artıran Karaköprü ilçesinde yeni yapılaşmalarla birlikte doğan yol ihtiyacının karşılanması için Karaköprü Belediyesi yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

KARAKÖPRÜ DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karaköprü de tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınına karşı ilçede bulunan caddeler, mahalleler otobüs durakları, bina içleri başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ WHATSAPP'TA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Whatsapp uygulamasında çocuklarla buluştu. Çocuklara sohbet eden Başkan Baydilli, çeşitli hediyeler gönderdi.

KARAKÖPRÜ VİRÜS’E KARŞI TEKNOLOJİ DE KULLANIYOR

Karaköprü Belediyesi yeni tip Koronavirüs’e (Covid-19) karşı aldığı önlemleri en üst seviyeye çıkardı. Önlemler kapsamında Karaköprü Belediyesi bünyesine kattığı,yeni mikro sistemli dezenfektan püskürtme aracıyla mahalleleri dezenfekte edi

KARAKÖPRÜ’DE BATIKENT MAHALLESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Karaköprü Belediyesi, Koronavirüse (Covid-19) karşı ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Dezenfekte timi Batıkent Mahallesinde yollar, iş yeri ön kısımları, kaldırımlar ile binaların tamamında sterilizasyon çalışması yaptı.

KARAKÖPRÜ DE DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA HIZ VERİLDİ

KARAKÖPRÜ DEZENFEKTE TİMİ ÇANKAYA’DA

Karaköprü Belediyesince oluşturulan özel dezenfekte timi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfekte ve ilaçlama çalışmasını en üst seviyeye çıkardı. Ekipler, Çankaya mahallesinde kapsamlı bir şekilde sterilizasyon yaptı.

KARAKÖPRÜ’DE AKBAYIR MAHALLESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Karaköprü Belediyesi, Koronavirüse (Covid-19) karşı ilçe genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Dezenfekte timi tarafındanAkbayır Mahallesinde ana yol ve yan yollar ile binaların tamamında sterilizasyon çalışması yapıl

ALİ BABA MAHALLESİNDE DEZENFEKTE EDİLDİ

Karaköprü Belediyesince oluşturulan özel dezenfekte timi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında Ali Baba Mahallesinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Ekipler mahalle genelinde tüm yollar ve kaldırımları köpüklü su ile yıkayarak d

KARAKÖPRÜ’DE DEZENFEKTE TİMİ ALİ BABA MAHALLESİNDE…

BAŞKAN BAYDİLLİ MASKE DAĞITTI

Tüm Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Salı pazarında vatandaşlara ve esnafa maske dağıttı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli, "Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat Kandili, paylaşma ve yardımlaşmanın arttığı önemli bir fırsattır" dedi.

KARAKÖPRÜ’DEN HİJYEN SEFERBERLİĞİ

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs’üne (Covid- 19) karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Koronavirüs önlemleri kapsamında ilçedeki binaları dezenfekte ediyor.

KARAKÖPRÜ KÖPÜKLÜ SU İLE YIKANIYOR

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs'e (Covid -19) karşı Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi tedbiri elden bırakmayarak dezenfekte çalışmalarının sürdürüyor. Ekipler, ilçeyi köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

KARAKÖPRÜ’DE 116 PARK DEZENFEKTE EDİLDİ

Karaköprü Belediyesi, Koronavirüse (Covid-19) karşı ilçe genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Karaköprü’deki 116 park ve çocuk oyun alanlarında dezenfekte çalışması yaptı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI