BAŞKAN BAYDİLLİ YILIN ÖĞRETMENİNİ AĞIRLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfa’da yılın öğretmeni seçilen ve Karaköprü’ de görev yapan Öğretmen Sacide Gülel’i makamında ağırlayarak başarısından ötürü tebrik etti.

KARAKÖPRÜ'DE YARDIMLAŞMAYA AÇILAN KAPI

Şanlıurfa’da Karaköprü Belediyesi tarafından sosyal yardımlaşma projesi kapsamında 4 yılı aşkın süredir hizmete sunulan ‘İhtiyacın varsa al yoksa as' kampanyasından bugüne kadar yaklaşık 80 bin aile faydalandı.

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE SAHA GEZİSİYLE BAŞLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mesaisine sabah erken saatlerde Akpiyar Mahallesinde yaptığı alan gezisiyle başladı. Başkan Baydilli mahallede sokak sokak gezerek sorunları yerinde inceledi ve vatandaşların taleplerini dinledi

KARAKÖPRÜ'DE NAR KOŞUSU DÜZENLENECEK

Karaköprü Belediyesi tarafından Nar Etkinlikleri kapsamında 10 bin metre Nar Koşusu düzenlenecek. 1 Kasım Pazar günü düzenlenecek koşuda dereceye girenler ödüllendirilecek.

BAŞKAN BAYDİLLİ PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki pazar yerlerini ziyaret ederek pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baydilli pazar esnafını maske takmaları ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyardı

BAŞKAN BAYDİLLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen programda ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı ve yapılan çalışmalar hakkında istişare gerçekleştirdi.

MEHMETÇİK'E 9 BİN METREKARELİK PARK KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi ilçede yeşil alan oranını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Mehmetçik Mahallesinde 9 bin metrekare alan üzerinde yeni park yapılırken, kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacak.

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE ESENTEPE'DE BAŞLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mesaisine sabah erken saatlerde Esentepe Mahallesinde yaptığı alan gezisiyle başladı. Başkan Baydilli mahallede sokak sokak gezerek sorunları yerinde inceledi ve vatandaşların taleplerini dinledi

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN BİNALİ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ekim ayı belediye meclis toplantısında geçtiğimiz günlerde davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen 27. ve son Başbakan Binali Yıldırım'a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti.

BİNALİ YILDIRIM'DAN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE ZİYARET

65. Dönem Hükümet Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi makamında ziyaret etti. Başkan Baydilli, Yıldırım'a yaptıkları projeleri ve çalışmaları anlattı.