KARAKÖPRÜ YAMAÇ PARAŞÜTÜNÜN MERKEZİ OLUYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yamaç paraşütü sporu için Karaköprü’yü tercih eden sporcularla bir araya geldi. Başkan Baydilli, yamaç paraşütü sporunun ilçenin tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.

KARAKÖPRÜ’DE HİZMET HIZ KESMİYOR

Şanlıurfa’da Karaköprü Belediyesi ilçe genelinde ayrım gözetmeksizin her mahalleye hizmet götürmeyi sürdürüyor. Fen İşleri Ekipleri Alibaba Mahallesinde alt yapısı biten tüm yolları kilitli parke taşıyla döşüyor.

KARAKÖPRÜ'YE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri yerleşmenin artmasıyla birlikte yol ihtiyacı doğan Atakent mahallesine ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.

KEDÜP YENİDEN HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Karaköprü Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Şanlıurfa’da bir ilk olarak açılan ve pandemi nedeniyle 2,5 aydır kapalı olan Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) yeniden faaliyete geçti.

KARAKÖPRÜ'DE KEDÜP YENİDEN FAALİYETE GEÇİYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Şanlıurfa’da bir ilk olarak açılan ve pandemi nedeniyle 2,5 aydır kapalı olan Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) 7 Haziran Pazar günü yeniden faaliyete geçiyor.

KARAKÖPRÜ’DE YOL AĞI GENİŞLİYOR

Karaköprü Belediyesi ihtiyaçları karşılamak için ilçede yeni yol açma çalışmalarını sürdürürken, açılan yolları da kilitli parke döşeyerek hizmete sunuyor.

KARAKÖPRÜ’DE DÖNÜŞ HAZIRLIKLARI TAMAM

Şanlıurfa’da Karaköprü Belediyesi pandemi sebebiyle yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan okuma evleri, kütüphane ve gençlik merkezlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Yapılan kapsamlı çalışma ile birlikte sosyal tesisler ilaçlandıktan sonra sos

KARAKÖPRÜ'DE CAMİLER İBADETE HAZIRLANIYOR

Şanlıurfa'da Karaköprü Belediyesi Kovit -19 Normalleşme süreci kapsamında 29 Mayıs'ta açılacak olan camilerde dezenfekte çalışması başlattı. Ekipler, camilerin hem içini hem de avlusu ibadete hazır hale getiriyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN KADİR GECESİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kadir gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli, bu mübarek gecenin koronavirüs belasının sona ermesine vesile olmasını diledi.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN 19 MAYIS MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, ''Bu vatanın istikbali için her zaman hayati önem taşıyan gençlerimizin her zaman yanındayız.'' dedi.

SEYRANTEPE MAHALLESİNDE YOL AĞI GENİŞLİYOR

Karaköprü Belediyesi ilçenin her yerinde yol ağını genişletiyor. Vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için yeni yollar açan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri, deforme olmuş yollarda onarım ve kilitli parke çalışmasını sürdürüyor.

KARAKÖPRÜ'DE ENGELSİZ PARK AÇILIŞA HAZIR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim vaatleri arasında yer alan engelli vatandaşların rahatlıkla zaman geçirebilecekleri Engelsiz Parkı'nın çalışmaları bitirilerek hizmete hazır hale getirildi.

KARAKÖPRÜ'DE YOL AĞI GENİŞLİYOR

Şanlıurfa'nın her geçen gün büyüyen ve nüfusunu her yıl yüzde 20 oranda artıran Karaköprü ilçesinde yeni yapılaşmalarla birlikte doğan yol ihtiyacının karşılanması için Karaköprü Belediyesi yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

KARAKÖPRÜ DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karaköprü de tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınına karşı ilçede bulunan caddeler, mahalleler otobüs durakları, bina içleri başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ WHATSAPP'TA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Whatsapp uygulamasında çocuklarla buluştu. Çocuklara sohbet eden Başkan Baydilli, çeşitli hediyeler gönderdi.

KARAKÖPRÜ VİRÜS’E KARŞI TEKNOLOJİ DE KULLANIYOR

Karaköprü Belediyesi yeni tip Koronavirüs’e (Covid-19) karşı aldığı önlemleri en üst seviyeye çıkardı. Önlemler kapsamında Karaköprü Belediyesi bünyesine kattığı,yeni mikro sistemli dezenfektan püskürtme aracıyla mahalleleri dezenfekte edi

KARAKÖPRÜ’DE BATIKENT MAHALLESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Karaköprü Belediyesi, Koronavirüse (Covid-19) karşı ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Dezenfekte timi Batıkent Mahallesinde yollar, iş yeri ön kısımları, kaldırımlar ile binaların tamamında sterilizasyon çalışması yaptı.