BAŞKAN BAYDİLLİ: "KIŞIN VATANDAŞLARIMIZIN SORUN YAŞAMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Akpiyar Mahallesinde yapılan kilitli parke çalışmalarını incelerken, kış aylarında vatandaşların çamurdan etkilenmemesi için çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Karaköprü Belediyesi yeni gelişen ilçede yapılaşmanın arttığı bölgelerde yeni yollar açmaya ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Akpiyar mahallesindeki kilitli parke çalışmalarını inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Başkan Baydilli birçok mahallede ekiplerin çalıştığını ifade ederken, hem yeni yollar açtıklarını hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşendiğini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Akpiyar mahallemizde yapılan kilitli parke çalışmalarımızı inceledik.  Kış ayları gelmeden vatandaşlarımızın evine, işyerine giderken çamurdan etkilenmesini engellemek için Fen İşleri ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah ihalesini yaptığımız 250 bin metrekare kilitli parkeyi döşeyerek Karaköprü'müzde yollarımızı çamurdan arındıracağız" diye konuştu.

Başkan Metin Baydilli Akpiyar mahallesinde kilitli parke çalışmasının ardından mahallede yapılan merdiven çalışmasını da incelerken, burada vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.