KARAKÖPRÜ'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ İLAHİ DİNLETİSİYLE SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi'nin Ramazan'ın maneviyatını yaşatmak amacıyla başlatmış olduğu Ramazan etkinlikleri sürüyor. Mobil Ramazan aracı dün gece Doğukent Mahallesi'nde vatandaşlara ilahi ziyafeti yaşattı.

Kovit -19 tedbirleri kapsamında Ramazan'ın maneviyatı yaşatmak isteyen Karaköprü Belediyesi etkinliklerini Doğukent Mahallesi'nde sürdürdü.

Mobil Ramazan aracı ile her gün iftar sonrası bir mahallede ilahi dinletisi gerçekleştiren Karaköprü Belediyesi vatandaşın takdirini topluyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde İftar öncesi sıra gecesi programı düzenleyen

Karaköprü Belediyesi iftar sonrası ise Karaköprülülere ilahi ziyafeti yaşatıyor.

Karaköprülüler zor bir süreçte Karaköprü Belediyesinin yapmış olduğu etkinliklerden dolayı mutlu olduklarını belirtirken etkinliklerden yapılmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Bu arada mobil Ramazan etkinlikleri  diğer mahallelerde de devam edeceği bildirildi.