KARAKÖPRÜ’DE ZABITA PAZARLARDA MASKE DAĞITTI

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında pazarcı esnafına ve vatandaşlara maske dağıttı

Karaköprü Belediyesi, yeni tip Koronavirüs’e (Covid – 19) karşı mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Mücadele kapsamında Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetim gerçekleştirdi.

İlçenin Atakent ve Karşıyaka mahallelerinde kurulan Pazar yerlerinde maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştiren ekipler, pazarcı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşların ateşlerini ölçerken maske dağıtıldı.

Öte yandan süreç geçene kadar esnafa ve vatandaşa yönelik maske dağıtımının devam edeceği belirtildi.