KARAKÖPRÜ'DE İŞ YERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Karaköprü Belediyesi dezenfekte ekibi ilçede açık olan iş yerlerini ilaçlayıp dezenfekte ediyor. Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi, Koronavirüse (Covid-19) karşı ilçe genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Karaköprü’deki iş yerlerini dezenfekte ediyor.

Korona virüse karşı kararlı bir şekilde çalışmasını sürdüren karaköprü Belediyesi temizlik işleri ekipleri gecesini gündüzüne katarak dezenfekte yapılmadık yer bırakmamayı amaçlıyor.

Çalışmadan memnun olduklarını ifade eden İşyeri sahipleri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Öte yandan ekipler, ilçe genelinde yol ve kaldırımlarda köpüklü suyla yıkama çalışmalarına  da ara vermeden devam ediyor.