KARAKÖPRÜ KÖPÜKLÜ SU İLE YIKANIYOR

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs'e (Covid -19) karşı Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi tedbiri elden bırakmayarak dezenfekte çalışmalarının sürdürüyor. Ekipler, ilçeyi köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü Belediyesi, tüm dünyada etkili olan Koronavirüs'e  (Covid -19) karşı önlemlerini sıklaştırdı.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri,  Koronavirüs önlemleri kapsamında ilçe genelinde; parklar, pazar yerleri, duraklar ve caddeleri köpüklü suyla yıkayarak dezenfekte ediyor

.Salgının Türkiye'de görülme başladığı andan itibaren gecesini gündüzüne katan ekipler, Dezenfekte yapılmadık yer bırakmayarak vatandaştan gelen taleplere de yetişmeye çalışıyor.

Vatandaşların sıklıkla kullandığı yerlerde hummalı çalışma yürüten temizlik işleri ekipleri tedbiri elden bırakmayarak oluşacak tehlikelerin önüne geçmeyi amaçlıyor.