BAŞKAN BAYDİLLİ ESNAF VE VATANDAŞ BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret edip bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli talepleri özellikle not aldırırken, gerekli çalışmaların başlaması için talimat veriyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmak, taleplerini bizzat dinlemek için ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Baydilli, Atatürk Bulvarındaki iş yerlerini tek tek ziyaret edip esnafa hayırlı işler dileğinde bulunurken, yoldan geçen vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Başkan Baydilli esnaf ve vatandaşın taleplerini özellikle not aldırırken, gerçekleşmesi mümkün olan talepler için gerekli talimatları verdi. Başkan Baydilli'ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma da eşlik etti.

İlçeye hizmet için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini ifade eden Başkan Metin Baydilli, "Karaköprü'müzü vatandaşlarımızla, esnafımızla hep beraber kalkındırmak için çalışıyoruz. Bunun için esnafımızın da görüşlerini, taleplerini önemsiyoruz. Esnafımızı ziyaret ederek taleplerini not aldık ve çözümü için talimat verdik. Bunun yanında yolda karşılaştığımız vatandaşlarımızla hem hasbihal ettik hem de talep ve önerilerini dinledik. Biz mümkün mertebe vatandaşlarımızın taleplerini karşılayabilmek için, esnafımızın sorun yaşamadan ticaret yapabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Baydilli esnaf ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla ve esnafla hatıra fotoğrafı çektirdi.