BAŞKAN BAYDİLLİ KARAKÖPRÜ’YÜ ADIM ADIM GEZİYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinde mesaisine başlarken, ilçeyi adım adım dolaşarak çalışmaları ve sorunları inceliyor.

Şanlıurfa’nın en hızlı gelişen ilçesi Karaköprü’de Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede sorunların giderilmesi adına mesaisine sabah erken saatlerde başlayarak adım adım geziyor. Her gün teknik ekibiyle birlikte bir mahalleyi gezen Başkan Baydilli sorunları yerinde inceleyip çözümü için talimat veriyor.

Önceki gün Akbayır mahallesinde sokak sokak gezen Başkan Baydilli çalışmaları ve sorunları yerinde incelerken, yolda karşılaştığı vatandaşlar ve esnafla sohbet edip taleplerini dinledi.

Daha güzel ve sorunsuz bir Karaköprü’yü vatandaşlara sunmak için çalıştıklarını dile getiren Başkan Baydilli, tüm ekipleriyle birlikte sürekli sahada olacaklarının altını çizdi.

Başkan Baydilli, “Biz sürekli teknik ekibimizle birlikte sabah mesaimize sokaklarda başlıyoruz ve ilçemizi karış karış geziyoruz. Hem sorunları yerinde inceleyip çözümü noktasında talimat veriyoruz hem de yapılan çalışmaları inceliyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızın da talep ve fikirlerini dinliyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vererek modern Karaköprü’yü oluşturacağız” diye konuştu.