2024 EMLAK VERGİSİ ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR

Konut sahiplerinin her yıl ödemekle yükümlü oldukları Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri devam ediyor. 1. dönem mükellefler ödemlerini Karaköprü Belediyesi’ne ait tahsilat merkezinden yapabilirler

1319 Sayılı Emlak kanununa göre 2024 Yılı Emlak, ilan,reklam ve çevre temizlik vergisi ödemelerinin ilk taksitinin son günü 31 Mayıs Cuma günüdür. Karaköprü Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü; Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için Emlak ve Çevre Temizlik Vergisini belirlenen süresi içinde ödenmesi için vatandaşları vergilerini ödemeye davet etti.

Karaköprü Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Son ödeme tarihi 31 Mayıs Cuma günüdür. Bu tarihten önce vergilerinizi ödemeyi unutmayınız. Ödemelerinizi www.karakopru.bel.tr adresinden online olarak veya Karaköprü Belediyesi Tahsilat Merkezinden gerçekleştirebilirler.