KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ OKUMA EVLERİ GENÇLERİN SINAV HAZIRLIĞINA DESTEK OLUYOR

Karaköprü Belediyesinin sınavlara hazırlanan gençlere destek için açtığı okuma evlerinde öğrenciler sessiz ve konforlu bir ortamda ders çalışıyor

Toplumun her kesimine hizmet vermek için projelere imza atan Karaköprü Belediyesinin eğitime katkı sağlamak amacıyla ilçeye kazandırdığı okuma evleri sınavlara hazırlanan gençlere konforlu bir ortamda ders çalışma imkânı sağlıyor.

ALES, YKS, KPSS, TUS ve YDS gibi sınavlara hazırlanmak için bir çalışma ortamına ihtiyaç duyan öğrenciler Atakent, Esentepe, Seyrantepe ve Doğukent mahallelerindeki okuma evlerinde sessiz bir ortamda kendilerine sunulan imkanlar dahilinde sınavlara hazırlanıyor.

Okuma evlerinden faydalanan gençler kendilerine sunulan bu hizmet için Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür ederek sınavlara hazırlanmalarında okuma evlerinin büyük faydasını gördüklerini dile getirdiler.

Karaköprü Belediyesi Atakent ve Esentepe okuma evleri pazar günü hariç her gün 08- 21.00 saatleri arasında, halk kütüphanesi ve Doğukent okuma evi de haftanın altı günü 08.00- 17.00 saatleri arasında gençlere hizmet veriyor.

 

 


Foto Galeri