BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa Şehitliğinde düzenlenen programa katılarak şehitleri andı

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen şehitleri anma ve çelenk sunma programına Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de katılım gösterdi. 

Şanlıurfa Şehitliğinde düzenlenen anma programına Başkan Nihat Çiftçi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Aksoy ve il protokolü ile birlikte katılırken; şehitler için saygı duruşu ve mozoleye çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, konu ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, “Şanlıurfa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünde, şehitlikte düzenlenen Çelenk Sunma Programı’na katılım sağladık. Bu vatan için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizin huzurunda saygı ve minnet ile eğiliyorum” dedi.

Başkan Çiftçi, Şehitleri Anma Programında şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti.