BATIKENT’TE YENİ YOLLAR HİZMETE SUNULUYOR

BATIKENT’TE YENİ YOLLAR HİZMETE SUNULUYOR Karaköprü Belediyesi, ilçenin gelişen mahallesi Batıkent’e kazandırdığı yeni yolları altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeyerek hizmete sunuyor

Şanlıurfa’nın her geçen gün gelişen ilçesi Karaköprü’de nüfus artışı ve yeni yerleşmelerle birlikte doğan yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi tarafından yoğun bir mesaiyle ilçeye yeni yollar kazandırılırken, açılan yollarda alt yapısı çalışmaları bittikten sonra kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batıkent Mahallesinde yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımını bitirdikten sonra vatandaşların hizmetine sunuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, büyüyen, gelişen ve her yıl nüfusunu yüzde 10 oranında arttıran ilçede doğan yol ihtiyacını gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Baydilli, "Karaköprü’müz her yıl nüfusunu önemli oranda büyütüyor ve gelişiyor. Biz de ilçemizin daha konforlu ve modern hale gelmesi, vatandaşlarımızın sıkıntısız bir şekilde yaşaması için ciddi bir hizmet seferberliği içerisindeyiz. Fen işleri ekiplerimiz yapılaşmanın arttığı Batıkent Mahallemizde yeni yollar kazandırıyor. Yeni açılan yollarımızda alt yapının tamamlanması ile birlikte ekiplerimiz kilitli parke taşı döşeyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor” diye konuştu.

Fen İşleri ekipleri Batıkent mahallesinin yanı sıra Seyrantepe, Çamlıyayla ve Doğukent mahallelerinde yeni yollar açarken ilçe genelinde deforme olmuş yollarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

www.karakopru.bel.tr


Foto Galeri