BAŞKAN BAYDİLLİ OYUNU NARLI İLK OKULU’NDA KULLANDI

BAŞKAN BAYDİLLİ OYUNU NARLI İLK OKULU’NDA KULLANDI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için Narlı İlkokulunda oyunu kullandı. Başkan Baydilli “Seçimlerin ülkemiz için güzel bir şekilde sonuçlanmasını temenni ederim” dedi.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçim nedeniyle sandık başına gitti.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ile birlikte oyunu kullanacağı Narlı İlk Okulu’na gelen Başkan Metin Baydilli, okul bahçesinde vatandaşlarla selamlaştı. Daha sonra Başkan Baydilli Narlı İlk Okulu’nda kurulan 1062 nolu sandıkta oy kullandı.

 

AK Parti İlçe Başkanı Sait Ağan, güzel bir seçim havasının olduğunu seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını diledi.

 

Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Başkan Metin Baydilli, “Oyumuzu Narlı okulunda kullandık. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Seçimin güvenli ortamda yapılması ve bitmesi bizim en büyük gayemiz ve temennimizdir. İnşallah çıkan sonuçla birlikte ülkemiz en iyi şekilde büyümeye devam edecek.  İstikrarlı bir şekilde hak ettiği yere gelecektir. Seçimin, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

Yoğun bir katılımın olduğunu ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, halkın istikrardan yana olduğunu, seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi.

 

Başkan Metin Baydilli, oy verme işleminin ardından Karaköprü İlçesine bağlı okulları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

 

 

 

www.karakopru.bel.tr


Foto Galeri