BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin gününü kutladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Baydilli mesajında, “Annelerimiz fedakarlığın ve karşılıksız sevginin en büyük örneğidir” dedi.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Annelerimiz her zaman fedakarlığın sonsuz sevginin en büyük örneği olmuştur. Fedakârlık deyince gerçekten akla ilk anneler gelir. Çünkü anneler cenneti ayakları altında taşıyacak kadar değerlidir, önemlidir. Bir annenin evladı için yapamayacağı şey katlanamayacağı zorluk yoktur. Peygamber Efendimizin “Cennet Annelerin Ayakları Altındadır” hadis-i şerifinde annelerimizin yüceliği, kutsallığı gösterilmiş, onlara karşı saygı ve sevgide asla kusur etmememiz gerektiği belirtilmiştir.

Bu anlamda her gün annelerimizin kıymetini bilip, gerçekten onları hayatımızın ve yaşamımızın başköşesine oturtmamız gerekiyor. Bugün gidip ellerinden öpelim ve annemize sevgimizi hissettirelim.

 

Bu vesileyle başta Şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyor, evlatlarıyla birlikte hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum.”

 


Foto Galeri