BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KADİR GECESİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Baydilli, bu gecenin feyzinden ve bereketinden faydalanmamız gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Kadir Gecesi bin aydan değerli hatta ömre bedel mübarek bir gecedir. Hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü de aynı anda yaşarken, Kadir gecesi ve bayrama ulaşmanın mutluluğunu da içimizde taşıyoruz.

Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve emsali olmayan bir gecedir. Kadir Gecesi'ni, Kur'an-ı Kerim'in kıymetini bildiğimiz müddetçe, Kur’an’da bize gösterilen istikametten ayrılmadıkça ihya etmiş oluruz.

İçinde bulunduğumuz bu zor günlerin geride kalması, yaralarımızın sarılması, feraha kavuşmamız için bu mübarek geceleri bolca ibadet ve duayla geçirmemizde fayda vardır. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ve dualarla bu sıkıntılı dönemleri de hep birlikte aşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin, aziz hemşerilerimizin Kadir Gecesini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.”