BAŞKAN BAYDİLLİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şehit ailelerini ve gazileri unutmayarak anlamlı bir iftar programında bir araya geldi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da şehit aileleri ve gazileri unutmayarak anlamlı bir iftar programında bir araya geldi. Karaköprü Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen iftar programına ev sahibi Başkan Baydilli’nin yanı sıra Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan, Belediye Meclis Üyeleri ile Şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar programda tüm masaları dolaşan Başkan Baydilli ve Kaymakam Kılınçoğlu, Şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet edip taleplerini dinlediler. Başkan Baydilli ailelere iftar davetine icabet ettikleri, birlik ve beraberlik ortamını sağladıkları için teşekkür etti. Programa depremzede vatandaşlar ve yetimler de katılırken, Başkan Baydilli ve Kaymakam Kılınçoğlu depremzedelerle birebir ilgilenip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Programda ev sahibi olarak bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, şehit aileleri ve gazilerin bu ülkenin önemli değerlerinden olduğunu belirterek onlarla iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Biz de bu ayın bereketinden faydalanarak Şehit ailelerimizle, gazilerimiz ve aileleriyle, depremzede vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Bu topraklarda yaşayan insanlar her zaman birlik ve beraberlik içerisinde oldukları sürece tüm sorunların üstesinden geliriz, ayakta kalırız.

Programımıza katılım gösteren, bizi burada yalnız bırakmayıp bu güzel birlik ve beraberlik ortamını sağlayan tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, herkese selamet versin.”

Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu ise konuşmasında programa katılım gösteren misafirlere teşekkür ederken, “Ramazan ayı bizlere yaralarımızı sarma fırsatı verdi. İnşallah devlet olarak sıkıntıda olan, felaketlerden zarar gören tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Hiçbir vatandaşımız yalnız değildir, devletimiz her zaman onların yanındadır. Yeter ki her zaman burada olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde olalım” diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da programı düzenleyen Başkan Baydilli ve katılım gösteren misafirlere teşekkür ederek herkesin Ramazan ayını tebrik etti.

Şehit aileleri ve gazi aileleri de kendilerini davet edip iftarda bir araya getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

 


Foto Galeri