KARAKÖPRÜ KIRSALINDA SELİN İZLERİ TEMİZLENİYOR

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ilçe kırsalında sel sonrası yollarında bozulma oluşan mahallelerde çamur temizleme ve yenileme çalışması gerçekleştiriyor

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarını sürdürürken yaşanan sel sonrası kırsalda bozulan ve çamurlaşan yollar da temizleniyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler Kırkpınar ve Horzum kırsal mahallelerinde yaşanan sel sonrası ulaşım yapılamayacak durumda olan yolları temizleyerek vatandaşların rahatça kullanmasını sağlıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla kırsaldaki tüm yolların temizlenmesi için uğraşan ekipler deforme olan yolları yenilerken, sel dolayısıyla toprak ve malzeme taşınımı sonrası kullanılamaz hale gelen yollarda da temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Başkan Metin Baydilli, yaşanan sel afeti sonrası bazı yerlerde ciddi sorunlar yaşandığına dikkat çekerek gerek merkezde gerekse kırsalda ekiplerin ilk andan itibaren sahada olduğunu ifade etti.

Başkan Baydilli, “Yaklaşık 20 gün önce ciddi bir sel afeti ile karşı karşıya kaldık. İlçemizin merkezinde ve kırsalında sel dolayısıyla zarar gören bölgeler oldu. Biz tüm personel ve araçlarımızla sorunları kısa sürede çözmek için sahadaydık ve halen de selin izlerini silmek için ekiplerimiz sahada çalışıyor.

Kırsal mahallelerimizde de sel dolayısıyla bozulan veya çamurla kaplanan yolların temizlenerek vatandaşlarımızın ulaşımda sorun yaşamaması için kırsal hizmetler ekiplerimiz mücadele veriyor. Tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Kırkpınar ve Horzum Mahallelerindeki vatandaşlar da yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Baydilli ve kırsal hizmetler ekibine teşekkür ettiler.

 

 


Foto Galeri