BAŞKAN BAYDİLLİ SEL SONRASI SAHADAN AYRILMIYOR

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketi sonrası Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede selden etkilenen bölgelerde 2 gündür gece gündüz temizleme çalışmalarını yönetiyor

Şanlıurfa’da yoğun yağış sonrası oluşan sel felaketiyle derelerin taşmasının ardında bazı bölgeler su ve çamur altında kalırken, Karaköprü’de selin verdiği tahribatın giderilmesi için yoğun mesai harcanıyor. Karaköprü Belediyesi selin ilk anlarından itibaren başta Akpiyar Mahallesi olmak üzere merkez ve kırsalda sel nedeniyle zarar gören yerlerde çalışmalarını sürdürüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de sel sonrası sahaya çıkarken, sel suyu ve çamur temizleme çalışmalarını gece-gündüz bizzat yönetiyor. Başkan Baydilli bölgedeki çalışmalarla ilgili sık sık bilgi alırken, kırsalda zarar gören mahalleleri de ziyaret edip vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Depremin ardından ciddi bir felaketle daha karşı karşıya geldiklerini aktaran Başkan Baydilli, birlik ve beraberlik içinde çalışarak bu sıkıntıyı da atlatacaklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, “Sel felaketinde Akpiyar deresinin taşmasıyla maalesef Akpiyar Mahallemizde de su baskını oldu ve sonrasında çamurlaşma durumu oldu. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına ilk andan itibaren tüm imkanlarımızla gece gündüz çalışıyoruz.

Kırsal mahallelerimizi de ziyaret ettik, oraya da gerekli araç ve personel desteği verdik. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu durumu da atlatacağız. Biz sıkıntı bitene kadar sahada olmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diyerek böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Karaköprü Belediyesi temizlik işleri, fen işleri, park ve bahçeler ile zabıta personeli araçlarıyla birlikte selden zarar gören alanları temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

 


Foto Galeri