KARAKÖPRÜ’DE SELİN İZLERİ TEMİZLENİYOR

Karaköprü Belediyesi önceki gün yoğun yağışla birlikte yaşanan sel felaketi sonrası merkezde ve kırsalda vatandaşların sorun yaşamaması için biriken çamur ve malzemeyi temizliyor

Önceki gün bastıran yoğun yağış ve sonrasında oluşan sel ile birlikte ciddi olumsuzlukların yaşanmaması için Karaköprü Belediyesi ekipleri sahada çalışmalarını sürdürüyor. Sel ve taşkınların ilk anından itibaren iş makineleri ve personelle merkez ve kırsaldaki vatandaşların yardımına koşan Karaköprü Belediyesi, selin etkisini yitirmesiyle birlikte yollarda ve bina girişlerindeki çamur, selle gelen malzeme ve suların temizlenmesi için tüm imkanlarıyla sahada yer alıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu ile birlikte sahada sel sonrası temizlik çalışmalarını incelerken, vatandaş ve esnafla da bir araya gelip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Baydilli, ciddi bir sel felaketi atlattıklarına dikkat çekerek, “Şanlıurfa’da önceki gün başlayan ve yoğun bir şiddette seyreden yağış sonrası maalesef ilimizde ciddi bir sel ve taşkın durumu yaşandı. Biz ilk anda birimlerimizle koordinasyonumuzu sağlayıp gece saatlerinden itibaren personel ve araçlarımızla sahaya çıktık.

Merkezde ve kırsalda taleplere yetişmek için ciddi bir mücadele verdik, mahsur vatandaşlarımızın kurtarılması için mücadele ettik. Bugünden itibaren de bu felaketin izlerini silmek için gerek merkezde gerekse kırsalda temizlik çalışmalarını yürütüyoruz.  Allah bize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Sel felaketi dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi personeli ilçe genelinde sokak, cadde, bina girişi ve otopark alanlarında suların çekilmesi ve çamurların temizlenmesi çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

 

 


Foto Galeri