BATIKENT MAHALLESİNE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batıkent Mahallesinde yol ihtiyacını gidermek için yeni yollar açarak vatandaşların hizmetine sunuyor

Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarıyla beraber yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni yollar açarak ihtiyacı gideriyor.

Batıkent Mahallesinde büyümeyle beraber ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek için ekipler yeni yollar açarken, açılan yolların alt yapısı tamamlanana kadar kullanılabilmesi için stabilize malzeme serimi gerçekleştiriliyor. Yolların altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme işlemi yapılarak yeni yollar hizmete sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe genelinde her mahallede çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek her mahallenin ihtiyacını bilerek hizmet götürdüklerini kaydetti.  

Başkan Baydilli, “Deprem felaketi sonrası depremzede vatandaşlarımıza ve çevre illerimizdeki faaliyetlere destek için yol açma hizmetimize kısa bir ara vermiştik. Şimdi yeniden bu çalışmalara ağırlık verip ilçemizin yol ihtiyacını gidermek için mesaimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Gelişen mahallelerimizden Batıkent’te yol ihtiyacını karşılamak üzere fen işleri ekiplerimiz yeni yol açma ve açılan yollarda stabilize malzeme serimi, kilitli parke döşeme gibi çalışmalar yaparak hizmete sunuyor. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz. Bunları karşılamak, ilçemizi kalkındırmak için faaliyetlerimizi özveriyle sürdüreceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde Mehmetçik, Doğukent, Seyrantepe, Güllübağ ve Batıkent mahallelerinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

 


Foto Galeri