KARAKÖPRÜ'DE TALHA BORA ÖGE RÜZGARI ESTİ

Karaköprü Belediyesinin gerçekleştirdiği etkinlikte “Gölge” adıyla da bilinen radyo programcısı, sanatçı Talha Bora Öge Şanlıurfalılara unutulmaz bir akşam yaşattı

Karaköprü Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında radyo programcısı sanatçı Talha Bora Öge ve orkestrasını Şanlıurfalı vatandaşlarla buluşturdu. Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda “Gölge” adıyla da bilinen radyo programcısı sanatçı Talha Bora Öge, şiirleri, türküleri ve sohbetiyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve salonun tamamen dolduğu programa Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, belediye meclis üyeleri de katıldı.

Programda bir açılış konuşması yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yöneticiler olarak vatandaşlara kültür ve sanat faaliyetlerini vatandaşlarla buluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “İlçemize kazandırdığımız kültür merkezimizde vatandaşlarımız için kültür ve sanat faaliyetleri gerçekleştirmek istedik ve ilk olarak Talha Bora Öge’yi sizlerle buluşturduk. Gerçekten şiir, muhabbet ve türkülerle dolu bir gecede değerli konuklarımıza keyifli ve duygulu anlar yaşatmaya çalıştık. Talha Bey ve ekibine, programımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediyesinin gerçekleştirdiği önemli bir faaliyete şahit olduklarını kaydederek, “Metin Başkan ve ekibine bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Bazı sözler vardır gönüllere dokunur, işte burada Talha Bora Öge’nin söylediği sözler, söylenen türküler yüreklere dokunuyor. Çok güzel bir ortamdayız, güzel bir etkinlikteyiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de bu etkinlikle vatandaşlara güzel bir gece yaşatan Başkan Baydilli’ye ve Talha Bora Öge’ye teşekkür etti.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bazı faaliyetlerin kalitesinin icra edenin kalitesi ile dinleyenlerin kalitesi ile belli olduğuna değinerek, “Bu gece de icra edenler, düzenler ve dinleyenler çok kaliteli iş çıkarınca güzel bir program ortaya çıktı. Şanlıurfa’da belediyelerimiz ile birlikte bu tür programları 2023 yılı içerisinde daha fazla yapacağız. Bu anlamda güzel program için Metin Başkanımızı tebrik ediyorum” diyerek Talha Bora Öge’ye de teşekkürlerini iletti.

Ünlü radyo programcısı ve sanatçı Talha Bora Öge de Şanlıurfa’da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek kendilerini davet eden ve programı gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkür etti.

Sanatçı Öge, “Karaköprü Belediyesi gerçekten güzel bir kültür merkezi ve salon kazandırmış ve bugün de bizi Urfalı kardeşlerimizle buluşturdular. Burada yapılan salon ve gerçekleştirilecek etkinlikler büyük hizmetlerdir. Buraya sadece bir yapı olarak bakmamak lazım gerçekten salonu da çok beğendim. Bizi buraya davet eden, güzel gecede emeği geçen Metin Baydilli Başkanımıza ve buraya gelen dinleyicilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Karaköprü Belediyesinin düzenlediği ‘Talha Bora Öge Şiir ve Türkü Dinletisi’ etkinliğine katılan vatandaşlar da unutulmaz bir gece geçirdiklerini ifade ederek program için Başkan Baydilli ve ekibine teşekkür ettiler.