BAŞKAN BAYDİLLİ HAMURKESEN MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye bağlı Hamurkesen Kırsal Mahallesinde yapılan çalışmaları inceledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahalle gezilerini ve incelemelerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Hamurkesen Kırsal Mahallesini inceleyen Başkan Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol açma ve asfaltlama çalışmalarını inceledi.

İnceleme sırasında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Baydilli, Karaköprü’de kırsal mahalleleri kalkındırmak ve sorunlarını çözüme ulaştırmak için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Metin Baydilli şunları söyledi: “Hamurkesen Mahallemizde köyün bağlantı yolunun deforme olması nedeniyle vatandaşlarımız bizden yol yenileme talebinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçip durumu anlattık ve Büyükşehir Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından mahallemizin deforme olan bağlantı yolu kaldırılıp yeni asfalt döşeniyor.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kırsal mahallelerimizin sorunlarına çözüm bulmak, sıkıntılı yol bırakmamak için çalışıyoruz. Karaköprü kırsal mahallelerimize yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine mahallelerimiz adına teşekkür ediyorum. Kırsaldaki çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

Başkan Baydilli incelemeler esnasında muhtar ve vatandaşlarla bir süre sohbet edip taleplerini dinledi.

 


Foto Galeri