KARAKÖPRÜ KIRSALINDA KIŞ ÖNCESİ ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde kış ayları öncesi vatandaşların yollarda sorun yaşamaması için üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.  Kış ayları öncesi kırsal mahallelerde üstyapı ve yol yenileme çalışmaları gerçekleştirilirken, köy içi yolların tozdan ve çamurdan kurtarılması adına stabilize malzeme serimi çalışması yapılıyor.

Şeyhzeliha Kırsal Mahallesinde yol yenileme çalışması gerçekleştiren ekipler, mahalledeki tüm iç yollar ile bağlantı yollarında stabilize malzeme serimi gerçekleştirerek köy içi yolları tozdan ve çamurdan arındırarak kış şartlarında sıkıntı yaşanmasının önüne geçiyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki 186 kırsal mahalle ve mezranın hepsine ulaşıp hizmet götürdüklerini ifade ederek, “Kırsaldaki vatandaşlarımızın konforunu sağlamak bizim için elzem bir durumdur. Bu anlamda vatandaşlarımızın kırsalda en fazla yaşadıkları sıkıntı olan çamurlu yol sorununu ortadan kaldırmak için köy içi üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Kırsal mahallelerimizin içindeki tüm yollarda stabilize malzeme serimi yaparak yolların çamurlaşmasının önüne geçiyoruz. Vatandaşlarımız kış aylarında, yağışlı havalarda yaya veya araçlarıyla köy yollarında rahatlıkla seyahat edebiliyor. Biz kırsaldaki hizmetlerimizi, projelerimizi sürdürüp kırsaldaki vatandaşımızı da kalkındırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

Şeyhzeliha Mahalle Muhtarı Mustafa Baydilli ve mahalledeki vatandaşlar, yapılan  yol çalışmalarıyla kış ayları gelmeden çamurlaşmanın önüne geçtikleri için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ekibine teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde program dahilinde yol çalışmalarını sürdürecek.

 

 


Foto Galeri