BAŞKAN BAYDİLLİ ENGELLİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede faaliyet gösteren Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği'ni (ŞUOFİAD) ziyaret ederek engelli vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında engelli vatandaşları her zaman destekleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede bulunan Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği'ni (ŞUOFİAD) ziyaret ederek engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Dernek Başkanı Habip Polat ve engelli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Baydilli, engelli vatandaşlar için belediye olarak yaptıkları çalışmalar ve projelerden bahsetti. Başkan Baydilli engelli vatandaşların talep ve önerilerini de dinlerken, yapılabilecek hizmetlerin bir an önce yerine getirilmesi için not alıp ilgili birimlere iletti.

Başkan Metin Baydilli, engelli vatandaşların sosyal yaşam içerisinde zorlanmadan hayatını idame ettirebilmeleri için uğraştıklarını ifade ederken, “Belediye meclisimizde engelli kardeşlerimizi, temsil eden engelli bir meclis üyemiz de bulunuyor. Engelli kardeşlerimiz için neler yapabiliriz, onlara sosyal yaşamları içerisinde nasıl yardımcı olabiliriz ve nasıl engel olmayız diye istişareler gerçekleştiriyoruz.

İnşallah biz hiçbir zaman kardeşlerimizi mağdur etmeyeceğiz ve sosyal yaşam içerisinde her zaman yer almaları, faaliyet göstermeleri için destek olacağız” diye konuştu.

Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Başkanı Habip Polat da ziyaretleri ve alakalarından dolayı Başkan Baydilli’ye teşekkür ederken, Başkan Baydilli’nin her zaman kendilerine destek olduğunu ifade etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ŞUOFİAD ziyareti sonunda engelli vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekindi.

 


Foto Galeri