BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla tüm basın mensupları için tebrik mesajı yayınladı. Başkan Baydilli mesajında vatandaşın haber alma hakkı için mesai gözetmeksizin çalışan basın mensuplarının önemli bir kamu hizmeti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi: "Gazetecilik her dönemde büyük önem arz eden değerli bir meslektir. Geçmişten bugüne savaşta istihbarat ve haber akışını sağlayan, cumhuriyetin kurulmasında büyük emekler sarf eden gazeteciler bu dönemde de vatandaş ile yönetim arasında köprü göreviyle yine değerli bir kamu hizmeti gerçekleştiriyor. Baktığımızda en zor zamanlarda en önemli görevleri her zaman basın mensuplarımız üstlenmiş ve bilgilendirme, enformasyon sağlamak icin büyük fedakarlıklarla imza atmışlardır. Zor zamanlarda bir yerde yaşanan olayları insanlara hakkıyla ulaştırmak gerçekten çok zor bir iştir.

Basınımızın değerli temsilcileri, ülkemizin ve şehrimizin gündemine dair gelişmeleri ve haberleri kamuoyuna tarafsız, hızlı bir şekilde aktarılmasına yardımcı oluyor. Bunun yanında hem bizim çalışmalarımızı vatandaşlarımıza duyuruyor hem de vatandaşlarımızın bizden talepleri, beklentileri noktasında aracılık edip daha iyi hizmetlerde bulunmamıza yardımcı oluyorlar. Bu noktada basın mensuplarımıza kurumumuz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şanlıurfa’mız için emek veren yerel basın çalışanlarımız olmak üzere tüm basın mensubu ve gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete intikal etmiş olan basın çalışanlarımızı da rahmet ve minnetle anıyorum."