KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ TURİZM VE GASTRONOMİ FUARINDA YERİNİ ALDI

Karaköprü Belediyesi Diyarbakır’da düzenlenen Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’nda stant açarak ilçenin tanıtımını yaparken, ziyaretçilere nar suyu ikram ediliyor

24-27 Mart 2022 tarihleri arasında Diyarbakır’da düzenlenen 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlarken, Karaköprü Belediyesi de bölgenin önemli turizm ve gastronomi temsilcilerini ağırlayacak olan fuarda stant açarak yerini aldı.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından fuarda ilçenin tanıtımı gerçekleştirilirken, standı ziyaret eden misafirlere nar suyu ikram ediliyor. Battani Uzay, Havacılık ve Bilim Merkezindeki ada robot da fuara götürülürken yine tüm fuarın ilgisini üzerine çekti.

Fuarda Karaköprü Belediyesi standını ünlü Şef Hazer Amani ve ünlü yemek programı yapımcısı Sahrap Soysal ile Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan da ziyaret etti.