KARAKÖPRÜ'DE ZABITA EKİPLERİ RAMAZAN DENETİMİNDE

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki fırın, unlu mamuller, lokantalar ve gıda satan işletmelerde Ramazan ayı öncesi hijyen denetimi gerçekleştirdi

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler lokanta, pastane, unlu mamuller ve gıda satan işletmelerde vatandaş sağlığı için hijyen ve gramaj denetimleri gerçekleştirdi.

Ramazan ayında vatandaşların daha sağlıklı gıda tüketimi için kurulan farklı ekiplerle her mahallede bulunan işletmeleri denetleyen Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında da bu denetimlerini belirli aralıklarla sürdürecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaş sağlığını korumanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, “İlçemizde gıda üretimi yapan işletmelere sık sık denetimlerimiz yapılıyor. Ramazan ayı öncesi de bu ayda yoğun çalışan lokanta, fırın, pastane gibi işletmelere denetimler yapıyoruz. Şu ana kadar yapılan denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşılmadı.

Hijyene ve fiyat etiketi konusuna dikkat eden özveriyle hizmet eden tüm işletmelere, esnafımıza vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.  Ekiplerimiz Ramazan ayında da denetimlerini sürdürecek ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı gıda tüketimi için sürekli sahada olacaklar” diye konuştu.

 

 


Foto Galeri