KARAKÖPRÜ KIRSALINDA SPOR YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerdeki gençlerin spor yapması amacıyla sentetik çim sahalar yaparak spor tesisi yatırımlarını çoğaltıyor

Karaköprü Belediyesi gençliğe ve spora yatırım yapmak için kırsaldaki gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla toplu taşımalı eğitimin olduğu kırsal mahallelerde sentetik çim sahalar yapılarak kırsaldaki spor tesisi yatırımlarını sürdürüyor.  

İlçeye bağlı Çıralı Kırsal Mahallesinde inşa edilen sentetik çim saha bitme aşamasına gelirken, kısa süre sonra tamamlanarak kırsaldaki gençlerin ve çocukların hizmetine sunulacak. Toplu taşımalı eğitimin olduğu Çıralı ’da okulun yanına yapılan sentetik çim sahada öğrenciler top oynayabilecek, okul turnuvaları yapılabilecek.


Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsaldaki çocukların mutluluğu için hizmet götürmenin huzurunu yaşadıklarını dile getirirken, daha fazla hizmet götürmek için çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: "Gençlerimize, çocuklarımıza hizmet etmek bizim için ekstra motive kaynağıdır.  Gençlimize kırsalda yaşasa dahi merkezdeki hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimizin kalkınmasına yönelik çalışmaların dışında kırsaldaki gençlerimizin spor yapabilecekleri alan oluşturmak adına sentetik çim sahalar yapıyoruz.

Çıralı Mahallemizdeki sahamızın da yapımı bitmek üzere ve kısa süre sonra hemen yanındaki okulda eğitim gören gençlerimiz, çocuklarımız dilediğince orada oyun oynayabilecek. Sentetik çim sahamız Çıralı Mahallemizdeki ve çevre mahallelerdeki gençlere hayırlı olsun."


Karaköprü Belediyesi tarafından toplu taşımalı eğitimin olduğu tüm kırsal mahallelerde sentetik çim saha yapımı sürecek. 

 


Foto Galeri