DOĞUKENT’TE YENİ YOLLAR KİLİTLİ PARKEYLE DÖŞENİYOR

Karaköprü Belediyesi fen işleri ekipleri Doğukent Mahallesinde yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirerek hizmete sunuyor

Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol açma, yenileme ve düzenleme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen mahallelerde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yayalar için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor.

Doğukent Mahallesinde yeni açılan yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme çalışmalarına hemen başlanırken, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla yoğun bir çalışma içerisinde olan ekipler hem yeni yollar açıyor hem de alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parkeyle döşüyor.

Karaköprü’de yolu olmayan veya yolları bozuk bir yer kalmayana kadar aralıksız bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Başkan Baydilli, Doğukent Mahallesinin de gelişmeye açık bir bölge olmasından dolayı yeni yollara ihtiyaç duyduğunu ve burada yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme, kaldırım yapımı ile yolları tamamlayıp hizmete açtıklarını dile getirdi.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.

 

 


Foto Galeri