KARAKÖPRÜ’DE KURSİYER ÇOCUKLARDAN TEKVANDO GÖSTERİSİ

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen tekvando kursunda eğitim gören çocuklar yapılan gösteriyle hünerlerini sergilerken, jonglör gösterisiyle çocukla doyasıya eğlendi

Karaköprü Belediyesi rutin hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerini de sürdürüyor. Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan spor kurslarında çocuklar hem spor öğrenip hem boş zamanlarını değerlendiriyor. Tekvando kursunda eğitim gören çocukların öğrendikleri hünerleri sergilemesi için bir gösteri düzenlenirken, programda jonglör gösterisi ve çeşitli spor etkinlikleri de gerçekleştirildi.

Doğukent Mahallesindeki Spor Kompleksinde gerçekleştirilen etkinliğe Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mustafa Aslan da katılırken, kursiyer çocukların aileleri ve çok sayıda öğrenci gösteriyi izledi.

Etkinlikte jonglör gösterisi çocukların büyük ilgisini çekerken, daha sonra Karaköprü Belediyesinin açtığı tekvando kursunda eğitim gören çocuklar antrenörleri eşliğinde tekvando gösterisi yaptı.

Tekvando kurs eğitmeni Müslüm Ataşlar, 8-13 yaş arası çocuklarla güzel bir tekvando eğitimi geçirdiklerini ve bunu böyle bir gösteriyle sunmak istediklerini dile getirdi.

Antrenör Ataşlar her türlü imkânı kendilerine sağlayan ve çocukların spor yapması, öğrenmesi için kendileriyle yakından ilgilenen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.