BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah gezileri kapsamında teknik ekibiyle birlikte yapılan çalışmaları inceleyerek çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezerek sorunları ve çalışmaları yerinde görmeye devam ediyor. Sabah 07.00’de mesaiye başlayan Başkan Baydilli ve ekibi mahalleleri adım adım gezerek sorunları ve yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

Başkan Baydilli bugünkü saha gezisinde Doğukent ve Narlıkuyu mahallelerini ziyaret ederken, Doğukent Mahallesinde inşaatı devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile Narlıkuyu Mahallesindeki semt pazarı çalışmalarını yerinde inceledi. Kapalı yüzme havuzu ve semt pazarı çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Baydilli, çalışmaların zamanında bitirilmesi konusunda talimatını yüklenici firmalara iletti.

İncelemeler sırasında bir da açıklama yapan Başkan Baydilli, sabahın erken saatlerinde ilgili birimlerle birlikte gezip incelemelerini sürdürdüklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Mahallelerimizde gezip inceleme yaparken, vatandaşlarımız için yaptığımız projelerin çalışmalarını da denetliyoruz. Bugün Doğukent Mahallemizde inşaatı süren yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuzu inceledik ve bilgi aldık. Bunun yanında Narlıkuyu semt pazarı için yapılan çalışmaları da inceledik. Biz her zaman sahada olmaya devam edeceğiz, vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak adına erken kalkıp yol alacağız” diye konuştu.

 

 


Foto Galeri