NARLIKUYU SEMT PAZARINDA SONA DOĞRU

Karaköprü Belediyesinin Narlıkuyu Mahallesine kazandıracağı semt pazarı ve otoparkta çalışmalar yoğun bir şekilde sürerken, kısa bir süre sonra inşaat tamamlanıp semt pazarı vatandaşların hizmetine sunulacak

Karaköprü Belediyesi ilçeye bir hizmeti daha kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Narlıkuyu Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin girişimleriyle yapımına başlanan semt pazarı ve otoparkın inşaatı yoğun bir çalışmayla sürüyor. Kaba inşaatında sona gelinen semt pazarının kısa bir süre sonra tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor.

Narlıkuyu Mahallesinde çok önemli bir ihtiyacı giderecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kısa bir süre içerisinde çalışmaları tamamlayacaklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: “Seçim döneminde vatandaşlarımız Narlıkuyu Mahallemizde en çok semt pazarı talebinde bulundu. Biz de bunun sözünü verdik, tabi Pazar yeri ile ilgili bazı sıkıntılardan dolayı süreç uzadı. Problem çözüldükten sonra hemen harekete geçip ihalesini yaptık ve yüklenici firma çalışmalara başladı.

Şu an kaba inşaatı bitmek üzere olan semt pazarımızı inşallah kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Şimdiden ilçemize, Narlıkuyu Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Narlıkuyu semt pazarı hizmete açıldıktan sonra haftanın bir günü semt pazarı, diğer günler de otopark olarak hizmet verecek.

 


Foto Galeri