BAŞKAN BAYDİLLİ SABAH MESAİSİNDE İLÇEYİ GEZİYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah mesaisine bir saat erken başlayarak ilçeyi adım adım gezmeye ve sorunları yerinde incelemeye devam ediyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin geleneksel hale gelen sabah gezileri devam ediyor. Başkan Baydilli teknik ekibiyle birlikte mesaisine 07.00’de başlayarak mahalleleri gezip sorunları yerinde tespit ediyor ve sıkıntının giderilmesi için anında talimat veriyor.

Bugünkü alan gezisinde Ali Baba, Çankaya ve Akpiyar Mahallelerini ziyaret eden Başkan Baydilli yapılan çalışmaları ve sorunları incelerken, yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini not aldı.

Karaköprü’nün gelişimi için mesai gözetmeksizin çalıştıklarını ifade eden Başkan Baydilli, personelden önce kendilerinin göreve başladıklarını kaydederek, “Biz başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte mesaimize biraz erken başlayıp ilçemizi, mahallelerimizi geziyoruz. Bunu yıllardır gerçekleştiriyoruz ve sorunların yerinde tespiti, sıkıntının anında çözüme kavuşturulması açısından çok verimli oluyor.

Bunun yanında vatandaşlarımızı da sahada görüyoruz, sohbet ediyoruz ve taleplerini dinliyoruz. Biz şartlar el verdiği sürece saha gezilerimizi sürdüreceğiz ve çalışmalarımızı daha verimli hale getireceğiz” diye konuştu.

 


Foto Galeri