KARAKÖPRÜ KIRSALINDA YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan yatırım yapmaya devam ediyor. Çıralı kırsal mahallesinde gençlerin spor yapması için sentetik çim sahanın temeli atılarak çalışmalara başlandı

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere kalıcı yatırımlarını sürdürüyor. Kırsalda çok amaçlı salon ve sentetik çim sahalar yaparak mahalleleri kalkındırılan Karaköprü Belediyesi, toplu taşımalı eğitimin olduğu mahallelerde de gençlerin spor yapması amacıyla sentetik çim saha yapıyor.

İlçeye bağlı Çıralı Kırsal Mahallesinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla toplu taşımalı eğitim veren okulun yanında çocuklar için bir sentetik çim saha yapımı için çalışmalara başlandı. İhalesi yapıldıktan sonra yüklenici firma tarafından çalışmalara başlanan sahanın en kısa sürede tamamlanarak kırsaldaki çocukların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsalda hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek özellikle gençlere önem verdikleri için kırsaldaki gençliğe de yatırım yaptıklarını kaydetti.
Başkan Baydilli, "Gençlerimiz bizim göz bebeğimiz ve gelecek umudumuzdur. Gençlere ve gençliğe yönelik hizmetlerimiz her zaman devam edecektir. Kırsaldaki gençlerimizin spor yapabilecekleri alan oluşturmak adına sentetik çim sahalar yapıyoruz. Çıralı mahallemizdeki sahamızın da temeli atıldı ve inşallah kısa sürede bitme aşamasına gelecek.

İnşallah kısa süre sonra sahamızı tamamlayıp buradaki ve çevre mahallelerdeki gençlerin hizmetine sunacağız. Sentetik çim sahamız mahallemizdeki ve çevre mahallelerdeki gençlere hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Çıralı Kırsal Mahallesi ile birlikte kırsala18. sentetik çim sahayı kazandıracak.