BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN AÇILIŞLARA DAVET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yarın yapacakları Müslüm Gürses Müzesi ve park açılışı için vatandaşlara çağrıda bulunarak açılışlara davet etti

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandırdığı önemli projelerin açılışları birer birer gerçekleşirken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yarın yapılacak iki açılış için vatandaşlara davet çağrısında bulundu.

Şanlıurfa Valiliği bünyesinde bulunan ve merhum sanatçı Müslüm Gürses’in anısını yaşatmak için açılan Müslüm Gürses Müzesinin Karaköprü ’deki yeni yerinin açılışı ve Doğukent Mahallesine kazandırılan 7 bin metrekarelik modern parkın açılışı AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye kazandırılacak bu hizmetlerin açılışı için vatandaşları davet etti.

 Başkan Baydilli, “Müze şehir yapmak istediğimiz ilçemize Müslüm Gürses müzesini de taşıdık ve inşallah yarın 11.30’da Yaşam Park içerisinde bulunan müzemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Bunun yanında Doğukent Mahallemize kazandırdığımız 7 bin metrekarelik modern parkımızın açılışını da yarın 11.00’de gerçekleştireceğiz.

Vatandaşlarımız için yaptığımız bu hizmetlerin açılışına AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz beyefendi de katılacak. Tüm vatandaşlarımızı da bu açılışlarımıza davet ediyorum. Açılışını yapacağımız bu hizmetler şimdiden ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.