KARAKÖPRÜ’DE KIRSALDAKİ KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

Karaköprü Belediyesinin, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Sanayi Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle yaptığı ‘Maharetli Hanım Eller’ projesiyle ilçeye bağlı Akziyaret kırsal mahallesinde halı dokuma merkezinde çalışmalar sona yaklaştı.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ESNAFA ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, GAP Bulvarında bulunan esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Baydilli, vatandaşlardan gelen talepleri not alarak gerekli çalışmaların başlaması için talimat verdi.

KARAKÖPRÜ’DE KARLA MÜCADELEDE

Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışına anında müdahale eden Karaköprü Belediyesi, kar küreme ve iş makineleriyle yollara biriken karları temizleyerek, tuzlama ile solüsyon çalışması yaptı.

KARAKÖPRÜ’DE KAPSAMLI İLAÇLAMA

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi, haşereyle mücadelede önemli yer tutan larva mücadelesi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, üreme noktalarında kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

BAŞKAN BAYDİLLİ VATANDAŞ VE ESNAFLA İÇ İÇE

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her fırsatta ilçedeki vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'vatandaş odaklı sosyal belediyecilik' anlayı

BAŞKAN BAYDİLLİ CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Doğukent mahallesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak olan caminin açılışına katıldı. Başkan Baydilli vatandaşlara cami yapılışına katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

KARAKÖPRÜ'YE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Karaköprü'de ihtiyaçları karşılamak üzere Karaköprü Belediyesi tarafından yeni yol açma ve açılan yollarda kilitli parke döşeme çalışmaları sürüyor.

KARAKÖPRÜ’DEKİ TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile Karaköprü’ deki trafik sorununun çözümünü görüşmek üzere bir araya geldiler.

KARAKÖPRÜ’DE HEBA ETME HİBE ET KAMPANYASI

Karaköprü Belediyesi ‘Heba Etme Hibe Et’ yardım kampanyası başlatarak vatandaşlardan evde kullanmadıkları mobilya, araç ve gereçleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışlamalarını istedi.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN YENİ YIL MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli 2020 yılının Karaköprü için hizmet yılı olması için yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

KARAKÖPRÜ'NÜN 2020 PLANLAMASI MASAYA YATIRILDI

BAŞKAN BAYDİLLİ ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 3 Aralık Engelliler Gününde engelli vatandaşlarla bir araya gelerek yanlarında oldu. Başkan Baydilli, "Engelli kardeşlerimizin engellerini aşarak hayata bu denli bağlanması beni mutlu ediyor" dedi.