KARAKÖPRÜ’DE SU GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından Dünya Su Günü Nedeniyle Ayşe Hümeyra Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinde bir etkinlik gerçekleştirilerek öğrencilere suyun önemi, tasarruf ve hijyen ile ilgili bilgi verildi.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN MÜSİAD’A ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret ederek iş adamlarına Karaköprü’de yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlattı.

BAŞKAN BAYDİLLİ BELEDİYE PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli personel toplantısında belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Baydilli, ‘Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları personel arkadaşlarımızla birlikte, büyük bir aile gibi hep birlikte başardık”

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KIRSALA ÇIKARMA

Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, ilçedeki kırsal mahalleleri gezerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

KARAKÖPRÜ’DE EĞİTİME ÖNEMLİ BİR YATIRIM DAHA

Karaköprü Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesine kazandırılan okuma salonunun açılışı gerçekleşti. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, elinde kitap olan bir gençlik için her mahalleye okuma salonu kazandıracaklarını söyledi

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA ÇOCUKLAR OYUN PARKINA KAVUŞUYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli Karaköprü Muhtarlar Derneği'ne bağlı 30 kırsal mahalle muhtarıyla bir araya gelerek seçimlerde destek istedi.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN HASTANELERE ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki hastaneleri ziyaret ederek hastalara ve yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletirken, hasta yakınlarına ve hastane çalışanlarına karanfil dağıttı.

KARAKÖPRÜ BAŞKAN BAYDİLLİ İLE YEŞİLLENİYOR

Yemyeşil bir Karaköprü hayali olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte Karaköprü’de yeşil alan seferberliği başladı. 3 yılda ilçeden yaklaşık 35 bin metrekare yeşil alan kazandırılırken, 200 binden fazla ağaç dikildi.

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE ESNAFTAN TAM DESTEK

Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek isterken, Karaköprü esnafı Başkan Baydilli’ ye büyük teveccüh göstererek tam destek verdi.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN YENİ YIL MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni yıl için bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında 2019 yılının yeni bir umut olduğunu belirten Başkan Baydilli, yeni yılın Türkiye ve Şanlıurfa için hayırlı geçmesini diledi.

KAMUOYUNA DUYURU

Bazı basın organlarında Karaköprü Belediyesi’nin personel maaşlarını ödeyemediği yönünde yapılan haberler üzerine bu açıklamanın yapılması gereği görülmüştür.

KARAKÖPRÜ ÇARŞISI AÇILIŞA HAZIR

Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü Kaymakamlığı tarafından özellikle engelli ve dezavantajlı vatandaşların işletmesi ve kullanması amacıyla kurulan çarşı açılışa hazır hale geldi.

ÇOCUKLAR OYUNCAK MÜZESİNDE DOYASIYA EĞLENİYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa'da bir ilk olarak açılan Oyun ve Oyuncak Müzesi minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çocuklar müzede hem oyuncakları görüyor hem de jonglör gösterisiyle doyasıya eğleniyor.