BAŞKAN BAYDİLLİ CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Doğukent mahallesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak olan caminin açılışına katıldı. Başkan Baydilli vatandaşlara cami yapılışına katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

KARAKÖPRÜ'YE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Karaköprü'de ihtiyaçları karşılamak üzere Karaköprü Belediyesi tarafından yeni yol açma ve açılan yollarda kilitli parke döşeme çalışmaları sürüyor.

KARAKÖPRÜ’DEKİ TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile Karaköprü’ deki trafik sorununun çözümünü görüşmek üzere bir araya geldiler.

KARAKÖPRÜ’DE HEBA ETME HİBE ET KAMPANYASI

Karaköprü Belediyesi ‘Heba Etme Hibe Et’ yardım kampanyası başlatarak vatandaşlardan evde kullanmadıkları mobilya, araç ve gereçleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışlamalarını istedi.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN YENİ YIL MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli 2020 yılının Karaköprü için hizmet yılı olması için yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

KARAKÖPRÜ'NÜN 2020 PLANLAMASI MASAYA YATIRILDI

BAŞKAN BAYDİLLİ ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 3 Aralık Engelliler Gününde engelli vatandaşlarla bir araya gelerek yanlarında oldu. Başkan Baydilli, "Engelli kardeşlerimizin engellerini aşarak hayata bu denli bağlanması beni mutlu ediyor" dedi.

BÜYÜYEN KARAKÖPRÜ’YE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri Seyrantepe, Doğukent ve Batıkent mahallelerinde yeni yollar açarak hizmete sunuyor.

KARAKÖPRÜ'DE SAĞLIK VE HİJYEN DENETİMİ

Karaköprü Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ilçe genelinde bulunan market, fırın, kasap ve manavlarda hijyen, sağlık ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

REKTÖR ÇELİK’TEN KARAKÖPRÜ KÜLTÜR MERKEZİNE ÖVGÜ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik’in Karaköprü Kültür Merkezinde ağırlayıp kursları gezdirirken, Rektör Çelik kursları ve halı dokuma atölyesini beğenerek örnek alacaklarını söyledi.

REKTÖR ÇELİK’TEN KARAKÖPRÜ KÜLTÜR MERKEZİNE ÖVGÜ

ALİ BABA HAYRATI BİNLERİ KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTURDU

Karaköprü Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Ali Baba" hayratı binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. Geleneksel olarak Kuru Fasulye ve Pilav’ın ikram edildiği hayratın 2019 teması “Vatan Sevgisi” olarak belirlendi.

BU MUSLUKTAN SICAK ÇORBA AKIYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulan ikram çeşmesinde havaların soğumasıyla birlikte çorba akmaya başladı. Vatandaşlar ikram edilen sıcak çorba ile soğuk havada içini ısıtıyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 10 KASIM MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.