KARAKÖPRÜ ÇARŞISI AÇILIŞA HAZIR

Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü Kaymakamlığı tarafından özellikle engelli ve dezavantajlı vatandaşların işletmesi ve kullanması amacıyla kurulan çarşı açılışa hazır hale geldi.

ÇOCUKLAR OYUNCAK MÜZESİNDE DOYASIYA EĞLENİYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa'da bir ilk olarak açılan Oyun ve Oyuncak Müzesi minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çocuklar müzede hem oyuncakları görüyor hem de jonglör gösterisiyle doyasıya eğleniyor.

KARAKÖPRÜ'DE ENGELLİLER UNUTULMADI

Karaköprü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilçedeki Edessa Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi ziyaret edilerek engelli öğrenciler, öğretmenler ve velileriyle buluşuldu.

KARAKÖPRÜ’DE EMEK VE SANAT SERGİSİ AÇILDI

Karaköprü Belediyesi, Karaköprü Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve kursiyerlerin çalışmalarını sergilediği ‘Emek ve Sanat Sergisi’ açıldı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli mesajında geleceğin mimarları öğretmenlerin her zaman toplumda değer görmesi ve hatırlanması gerektiğini söyledi.

BAŞKAN BAYDİLLİ İLE KARAKÖPRÜ'DE YOL SORUNU KALMIYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin ilçede başlattığı yol atağı yoğun bir çalışmayla sürerken ilçedeki yol ihtiyacı bir yılda açılan 60 kilometre yol ve döşenen 250 bin metrekare kilitli parkeyle büyük oranda karşılandı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN 10 KASIM MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli TMMOB Mimarlar Odası Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret ederek mimar ve mühendislerle bir araya geldi, Karaköprü'de yapılan çalışmalar ve inşaat sektörünün durumu hakkında istişarelerde bulundu.

ESENTEPE SEMT PAZARINA KAVUŞUYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla semt pazarı yapılıyor.

KAMUOYUNA DUYURU

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü Belediyesi olarak 3 yıldan bu yana yaklaşık 2000 (iki bin) vatandaşımıza her Cuma günü yaz aylarında soğuk içecek, kış aylarında ise sıcak çorba ikramında bulunuyoruz.

KARAKÖPRÜ OKUMA EVLERİ GENÇLERİN UĞRAK YERİ OLDU

Karaköprü Belediyesi’nin eğitime kazandırdığı okuma evleri sınavlara hazırlanan ve kitap okuyan gençlerin uğrak yeri haline geldi. Gençler ders çalışma ortamı sağladığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler

KARAKÖPRÜ’DE KADINLARA GERİ DÖNÜŞÜM ANLATILDI

Karaköprü Belediyesi tarafından geri dönüşüm ve atık yağ toplama projesi kapsamında ilçede oturan kadınlara geri dönüşüm ve atık yağ konusunda bilgi verildi. Kadınlara geri dönüşüme vermeleri için atık yağ kutusu dağıtıldı

KARAKÖPRÜ ÇARŞI PROJESİNDE SONA DOĞRU

Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü Kaymakamlığı tarafından özellikle engelli ve dezavantajlı vatandaşların işletmesi ve kullanması amacıyla kurulacak olan çarşının yapımında sona gelindi.

BAŞKAN BAYDİLLİ GECE GÜNDÜZ SAHADA

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinden başlayarak gece saatlerine kadar sahada dolaşarak sorunları yerinde tespit edip giderilmesi için gerekli birimlere talimatlar veriyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ AK GENÇLİKLE BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşırken, gençlere Karaköprü'de yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı

DOĞUKENT ‘E YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri yerleşmenin artmasıyla birlikte yol ihtiyacı doğan Doğukent mahallesine ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.

KARAKÖPRÜ'DE ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN MİLLİSARAY'A ÖNEMLİ YATIRIM

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Millisaray kırsal mahallesine yaptırılan çok amaçlı salonun açılışı gerçekleşti. Açılışta konuşan Başkan Baydilli, kırsalı merkezden ayırmadan hizmet getirdiklerini söyledi.

KARAKÖPRÜ'DE ÇARŞI KURULUYOR

Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü İlçe Kaymakamlığı tarafından özellikle engelli ve dezavantajlı vatandaşların işletmesi ve kullanması amacıyla 24 dükkanlık küçük bir çarşı kuruluyor. Çarşı projesinin inşaatı devam ederken kısa bir süre içi

BAŞKAN BAYDİLLİ GREYDERİN BAŞINA GEÇTİ

Batıkent mahallesinde başlatılan yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Greyderin başına geçerek yol açma çalışmalarına katıldı.