BAŞKAN BAYDİLLİ ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 3 Aralık Engelliler Gününde engelli vatandaşlarla bir araya gelerek yanlarında oldu. Başkan Baydilli, "Engelli kardeşlerimizin engellerini aşarak hayata bu denli bağlanması beni mutlu ediyor" dedi.

BÜYÜYEN KARAKÖPRÜ’YE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri Seyrantepe, Doğukent ve Batıkent mahallelerinde yeni yollar açarak hizmete sunuyor.

KARAKÖPRÜ'DE SAĞLIK VE HİJYEN DENETİMİ

Karaköprü Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ilçe genelinde bulunan market, fırın, kasap ve manavlarda hijyen, sağlık ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

REKTÖR ÇELİK’TEN KARAKÖPRÜ KÜLTÜR MERKEZİNE ÖVGÜ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik’in Karaköprü Kültür Merkezinde ağırlayıp kursları gezdirirken, Rektör Çelik kursları ve halı dokuma atölyesini beğenerek örnek alacaklarını söyledi.

REKTÖR ÇELİK’TEN KARAKÖPRÜ KÜLTÜR MERKEZİNE ÖVGÜ

ALİ BABA HAYRATI BİNLERİ KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTURDU

Karaköprü Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Ali Baba" hayratı binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. Geleneksel olarak Kuru Fasulye ve Pilav’ın ikram edildiği hayratın 2019 teması “Vatan Sevgisi” olarak belirlendi.

BU MUSLUKTAN SICAK ÇORBA AKIYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulan ikram çeşmesinde havaların soğumasıyla birlikte çorba akmaya başladı. Vatandaşlar ikram edilen sıcak çorba ile soğuk havada içini ısıtıyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 10 KASIM MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Baydilli, vatan müdafaasının bu dönemde de aynı ruhla devam ettiğini dile getirdi.

BASINA VE KAMUOYUNA DUYU

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin gelişen ve büyüyen mahallesi olan Seyrantepe'ye yatırımlar sürerken mahalleye kazandırılan yeni yatırımların açılışları gerçekleştirilerek hizmete sunuluyor.

KARAKÖPRÜ'DE ENGELLİLERE ÖZEL PARKTA SONA DOĞRU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim vaatleri arasında yer alan Engelli Parkı'nın yapımında sona gelinirken, engelli vatandaşların rahatlıkla zaman geçirebilecekleri park en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN GAZİLERE BÜYÜK JEST

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfa'da yaşayan Kıbrıs gazilerine büyük bir jest yaparak 45 yıl önce vatan için savaştıkları toprakları görmek için 5 günlüğüne Kıbrıs'a gönderdi.

KARAKÖPRÜ NARI TESCİLLENDİ

Karaköprü Belediyesi türkülere konu olan Karaköprü narının coğrafi işaret tescil belgesini alarak tescilledi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Karaköprü narını her yere ekerek Karaköprü'yü yeniden narlık yapacaklarını söyledi.