Hayaldi Gerçekleştirdik

Şampiyonluk şarkıları söylemek için sizleride bekliyoruz... 1 Mayıs 2017 Pazartesi Saat: 20:00 Faruk Çelik Spor Tesisleri

23 Nisan Haftası etkinliklerimiz

23 Nisan Haftası etkinliklerimiz devam ediyor. Amfi Tiyatro alanımızda Kültür ve Sosyal İsler Müdürlüğümüz Angry Birds Tiyatro gösterisi düzenleyerek çocukların eğlenmesini sağladı.

Seyrantepe Fırınlara Kavuşuyor

Karaköprü Belediyesi tarafından Seyrantepe (TOKİ-Maşuk) mahallesinde vatandaşların fırın ihtiyaçlarını karşılamak için yaptırılan iki fırın hazır hale geldi.

KARAKÖPRÜ’DE DEV ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

BAL liginde mutlu sona ulaşarak 3. Lige çıkan Karaköprü Belediyespor, büyük ses getirecek bir kutlama organizasyonu gerçekleştirecek. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, tüm Şanlıurfalıları kutlamaya davet etti.

KARAKÖPRÜ SEMALARI UÇURTMALARLA ŞENLENDİ

Karaköprü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6.sı gerçekleşen uçurtma şenliğine binlerce çocuk ve vatandaş yoğun ilgi gösterirken havada adeta uçurtma cümbüşü yaşandı.

KARAKÖPRÜ'DE YOL ATAĞI

Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçede vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalarını sürdürüyor

ANKARA’DA KARAKÖPRÜ STANDINA YOĞUN İLGİ

Ankara’da düzenlenen ‘1. Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ etkinliğinin açılışı yapılırken Karaköprü Belediyesi’nin açtığı stant ve sergilediği ürünler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

KARAKÖPRÜ'DE CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR

Karaköprü Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm camilerde temizlik çalışmalarını tamamlayarak ibadethaneleri Ramazan'a hazır hale getirdi.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN GENÇLERE ARMAĞAN

Karaköprü Belediyesi tarafından Geçit Kırsal Mahallesinde yaptırılan sentetik çim saha düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sahanın açılışını Başkan Baydilli kırsal mahalledeki gençlerle birlikte yaptı.

KARAKÖPRÜ'DE AYKUT KUŞKAYA DUYGULANDIRDI

Karaköprü Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Aykut Kuşkaya şiir ve ilahi dinletisinde sanatçının şehitler için söylediği şiirler ve ilahiler vatandaşları duygulandırdı.

KARAKÖPRÜ’DE RAMAZAN DOLU DOLU GEÇİYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Dergah Cami İmam Hatibi İbrahim ONAT tarafından Kur’an’ı Kerim ziyafeti verilirken, ilahi dinletisi ve sema gösterisi büyük beğeni topladı.

MEHMET EMİN AY KARAKÖPRÜLÜLERLE BULUŞTU

İlahiyatçı- Akademisyen Mehmet Emin Ay Karaköprü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Karaköprülü vatandaşlarla bir araya gelerek 'Ramazan'ın Fazileti' konulu sohbet gerçekleştirdi.

KARAKÖPRÜ'DE KAHRAMAN TAZEOĞLU RÜZGARI

Karaköprü Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Yazar ve Şair Kahraman Tazeoğlu Karaköprülülerle buluştu. Tazeoğlu özellikle gençlerden büyük ilgi görürken, şiir ve hikayeleriyle duygulandırdı.

BAŞKAN KUDAT GÜVEN TAZELEDİ

Karaköprü Belediye Spor Kulübünün mevcut Başkanı Mehmet Kudat, tek aday olarak girdiği olağan üstü genel kurulda tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi