BU MUSLUKTAN SICAK ÇORBA AKIYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulan ikram çeşmesinde havaların soğumasıyla birlikte çorba akmaya başladı. Vatandaşlar ikram edilen sıcak çorba ile soğuk havada içini ısıtıyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 10 KASIM MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Baydilli, vatan müdafaasının bu dönemde de aynı ruhla devam ettiğini dile getirdi.

BASINA VE KAMUOYUNA DUYU

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin gelişen ve büyüyen mahallesi olan Seyrantepe'ye yatırımlar sürerken mahalleye kazandırılan yeni yatırımların açılışları gerçekleştirilerek hizmete sunuluyor.

KARAKÖPRÜ'DE ENGELLİLERE ÖZEL PARKTA SONA DOĞRU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim vaatleri arasında yer alan Engelli Parkı'nın yapımında sona gelinirken, engelli vatandaşların rahatlıkla zaman geçirebilecekleri park en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN GAZİLERE BÜYÜK JEST

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfa'da yaşayan Kıbrıs gazilerine büyük bir jest yaparak 45 yıl önce vatan için savaştıkları toprakları görmek için 5 günlüğüne Kıbrıs'a gönderdi.

KARAKÖPRÜ NARI TESCİLLENDİ

Karaköprü Belediyesi türkülere konu olan Karaköprü narının coğrafi işaret tescil belgesini alarak tescilledi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Karaköprü narını her yere ekerek Karaköprü'yü yeniden narlık yapacaklarını söyledi.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Karaköprü Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla bir program düzenleyerek vatandaşlara aşure ikram etti. Yaşam Sokağı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

BAŞKAN BAYDİLLİ EKİBİYLE SAHADAN AYRILMIYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte sabahın erken saatlerinde ilçede saha gezileri yaparak sorunları yerinde incelemeye ve vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

KARAKÖPRÜ YENİ YOLLARA KAVUŞUYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede yapılaşmanın arttığı ve yol ihtiyacı olan mahallelerde yeni yollar açılıyor. Açılan ve alt yapısı tamamlanan yollar kilitli parkeyle döşenerek hizmete sunuluyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ NARLIKUYU MAHALLESİNİ İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sabahın erken saatlerinde ilçede alan gezileri yaparak sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Baydilli Narlıkuyu Mahallesinde inceleme yaparak eksiklikleri yerinde tespit etti.

BAŞKAN BAYDİLLİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte ilçedeki kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

BAŞKAN BAYDİLLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek hem bayramlaştı hem de çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yaptı.