BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN 10 KASIM MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli TMMOB Mimarlar Odası Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret ederek mimar ve mühendislerle bir araya geldi, Karaköprü'de yapılan çalışmalar ve inşaat sektörünün durumu hakkında istişarelerde bulundu.

ESENTEPE SEMT PAZARINA KAVUŞUYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla semt pazarı yapılıyor.

KAMUOYUNA DUYURU

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü Belediyesi olarak 3 yıldan bu yana yaklaşık 2000 (iki bin) vatandaşımıza her Cuma günü yaz aylarında soğuk içecek, kış aylarında ise sıcak çorba ikramında bulunuyoruz.

KARAKÖPRÜ OKUMA EVLERİ GENÇLERİN UĞRAK YERİ OLDU

Karaköprü Belediyesi’nin eğitime kazandırdığı okuma evleri sınavlara hazırlanan ve kitap okuyan gençlerin uğrak yeri haline geldi. Gençler ders çalışma ortamı sağladığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler

KARAKÖPRÜ’DE KADINLARA GERİ DÖNÜŞÜM ANLATILDI

Karaköprü Belediyesi tarafından geri dönüşüm ve atık yağ toplama projesi kapsamında ilçede oturan kadınlara geri dönüşüm ve atık yağ konusunda bilgi verildi. Kadınlara geri dönüşüme vermeleri için atık yağ kutusu dağıtıldı

KARAKÖPRÜ ÇARŞI PROJESİNDE SONA DOĞRU

Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü Kaymakamlığı tarafından özellikle engelli ve dezavantajlı vatandaşların işletmesi ve kullanması amacıyla kurulacak olan çarşının yapımında sona gelindi.

BAŞKAN BAYDİLLİ GECE GÜNDÜZ SAHADA

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinden başlayarak gece saatlerine kadar sahada dolaşarak sorunları yerinde tespit edip giderilmesi için gerekli birimlere talimatlar veriyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ AK GENÇLİKLE BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşırken, gençlere Karaköprü'de yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı

DOĞUKENT ‘E YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri yerleşmenin artmasıyla birlikte yol ihtiyacı doğan Doğukent mahallesine ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.

KARAKÖPRÜ'DE ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN MİLLİSARAY'A ÖNEMLİ YATIRIM

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Millisaray kırsal mahallesine yaptırılan çok amaçlı salonun açılışı gerçekleşti. Açılışta konuşan Başkan Baydilli, kırsalı merkezden ayırmadan hizmet getirdiklerini söyledi.

KARAKÖPRÜ'DE ÇARŞI KURULUYOR

Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü İlçe Kaymakamlığı tarafından özellikle engelli ve dezavantajlı vatandaşların işletmesi ve kullanması amacıyla 24 dükkanlık küçük bir çarşı kuruluyor. Çarşı projesinin inşaatı devam ederken kısa bir süre içi

BAŞKAN BAYDİLLİ GREYDERİN BAŞINA GEÇTİ

Batıkent mahallesinde başlatılan yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Greyderin başına geçerek yol açma çalışmalarına katıldı.

BAŞKAN BAYDİLLİ KIRSALA VERDİĞİ SÖZLERİ TUTUYOR

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon kazandırmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi Lüleci kırsal mahallesinde çok amaçlı salon yapımı çalışmalarını sürdürürken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çok amaçlı salon çalışmasını inceledi

KARAKÖPRÜ'DE GENÇLER BİLİMLE BULUŞTU

Karaköprü Beleyesi tarafından açılan STEM ve bilim merkezinde gençler bilimle tanışarak kodlama ve robotik tasarlamayı öğreniyor. Açılan kursa gençler yoğun ilgi gösteriyor.

KARDEŞ BELEDİYEDEN KARAKÖPRÜ'YE ZİYARET

Karaköprü Belediyesi kardeş belediye olan Akıncılar Belde Belediyesi heyetini ağırladı. Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ve heyeti Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret ederek Karaköprü'de bir gün geçirdi.

AKBAYIR'DA KAPSAMLI İLAÇLAMA

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekibi, Akbayır mahallesinde kapsamlı ilaçlama çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Halil Tut hizmetlerden dolayı Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

KARAKÖPRÜ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki yollara stabilize malzeme serimi çalışması yaparak mahallelerin çamurdan ve tozdan arınmasını sağlıyor.

DOĞUKENT’TE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Şanlıurfa'nın her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçesi Karaköprü'de yeni yapılaşmalarla birlikte Doğukent mahallesinde doğan yol ihtiyacını gidermek isteyen Karaköprü Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor.

DOĞUKENT'E MODERN PARK KAZANDIRILDI

Modern ve yeşil bir ilçe hedefleyen Karaköprü Belediyesi tarafından Doğukent mahallesine 6 bin metrekarelik park kazandırıldı. Modern parkın açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.