BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli, "Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat Kandili, paylaşma ve yardımlaşmanın arttığı önemli bir fırsattır" dedi.

KARAKÖPRÜ’DEN HİJYEN SEFERBERLİĞİ

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs’üne (Covid- 19) karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Koronavirüs önlemleri kapsamında ilçedeki binaları dezenfekte ediyor.

KARAKÖPRÜ KÖPÜKLÜ SU İLE YIKANIYOR

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs'e (Covid -19) karşı Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi tedbiri elden bırakmayarak dezenfekte çalışmalarının sürdürüyor. Ekipler, ilçeyi köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

KARAKÖPRÜ’DE 116 PARK DEZENFEKTE EDİLDİ

Karaköprü Belediyesi, Koronavirüse (Covid-19) karşı ilçe genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Karaköprü’deki 116 park ve çocuk oyun alanlarında dezenfekte çalışması yaptı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BASIN MÜZESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa'da bir ilk olarak Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan Yerel Basın ve İletişim Müzesi'nde çalışmalar devam ediyor. Başkan Baydilli gazetecilere çağrıda bulunarak: "Eski malzemelerinizi gelin müzede sergileyelim"

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ'NDEN KORONA VİRÜS ÖNLEMİ

Karaköprü Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı önlemlerini artırdı. Alınan önlemler kapsamında, İlaçlama ekipleri kamu kurumları ve belediye hizmet birimlerinde dezenfektan çalışması yaptı.

KARAKÖPRÜ’DE CAMİLERDE CORONAVİSÜS ÖNLEMİ

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsüne karşı önlemlerini arttırdı. Ekipler Cuma Namazı öncesi ilçede bulunan tüm camilerde dezenfekte çalışması yaptı.

KARAKÖPRÜ KIRSALI BAŞKAN BAYDİLLİ İLE DEĞİŞİYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatı ile kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalar ile mahallelerin çehresi değişiyor. Başkan Baydilli, Kırsal mahallelerin yaşam standartını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

KARAKÖPRÜ’DE BAYRAK DAĞITILDI

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü Belediyesi, Suriye’nin İdlip kentinde şehit düşen Mehmetçikler için ilçedeki esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

DOĞUKENT YENİ YOLLARA KAVUŞUYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Doğukent Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

KARAKÖPRÜ’DE KIRSALDAKİ KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

Karaköprü Belediyesinin, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Sanayi Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle yaptığı ‘Maharetli Hanım Eller’ projesiyle ilçeye bağlı Akziyaret kırsal mahallesinde halı dokuma merkezinde çalışmalar sona yaklaştı.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ESNAFA ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, GAP Bulvarında bulunan esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Baydilli, vatandaşlardan gelen talepleri not alarak gerekli çalışmaların başlaması için talimat verdi.

KARAKÖPRÜ’DE KARLA MÜCADELEDE

Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışına anında müdahale eden Karaköprü Belediyesi, kar küreme ve iş makineleriyle yollara biriken karları temizleyerek, tuzlama ile solüsyon çalışması yaptı.

KARAKÖPRÜ’DE KAPSAMLI İLAÇLAMA

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi, haşereyle mücadelede önemli yer tutan larva mücadelesi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, üreme noktalarında kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.