ESENTEPE SEMT PAZARINA KAVUŞTU

Karaköprü Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine yapılan semt pazarının açılışı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

ESENTEPE’YE SEMT PAZARI KAZANDIRILDI

Karaköprü Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine yapılan semt pazarının yapımı tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye hazır hale getirildi.

KARAKÖPRÜ'DE YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Karaköprü Belediyesi 2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle çocukların tatili değerlendirmesi için yaz kursları açıyor. Özellikle gençleri bilimle buluşturan stem (robotik kodlama) kursu çok ilgi görüyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ ERKEN MESAİDE

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinde Başkan yardımcıları ve teknik ekibi ile birlikte sahada dolaşarak sorunları yerinde tespit edip çözümü için talimat veriyor.

KARAKÖPRÜ’DE PARKLAR GÜZELLEŞİYOR

Karaköprü Belediyesi, sıcak havalarla birlikte vatandaşların parklarda daha fazla vakit geçirmesi nedeniyle parklarda çim biçme, temizlik ve bakım çalışması yapıyor.

AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE ZİYARET

Yunanistan’ın Loutraki şehrinde düzenlenen 29. Avrupa şampiyonasında rakiplerini geçerek Avrupa şampiyonu olan Karaköprü Belediyesporlu Bilek Güreşçisi Emre Albaş Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE SEVGİ SELİ

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayında özellikle çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirilerek çocukların eğlenmesi sağlanırken, çocuklar Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkürlerini sarılarak ve sevgide bulunarak ilettiler.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 19 MAYIS MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli mesajında, 'Gençler ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştıracak ferasete sahiptir" dedi.

KARAKÖPRÜ'DE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından yol ihtiyacını karşılamak için ilçede yeni yol açma çalışmaları Ramazan ayında da devam ediyor. Fen İşleri ekipleri Seyrantepe ve Batıkent Mahallelerinde muhtelif yerlerde yeni yollar açıyor

SEYRANTEPE'DE YOL ATAĞI SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi ilçenin hızla gelişen ve büyüyen mahallesi Seyrantepe'de yeni yol ihtiyacını karşılamak üzere yoğun bir çalışma içerisine girerek yeni yollar açıyor.

BAŞKANLARDAN KARAKÖPRÜ ESNAFINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü ‘deki esnafı ziyaret ederek seçimdeki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

BAŞKAN BAYDİLLİ'YE TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Karaköprü Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Metin Baydilli'ye tebrik ziyaretleri sürüyor. Şanlıurfa Valisi Erin, AK Parti MKYK Üyesi Polat, Suruç Kaymakamı Açıkgöz ve Bozova Kaymakamı Göker Başkan Baydilli'yi ziyaret etti.

KARAKÖPRÜ MECLİSİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

31 Mart yerel seçimler sonrası Karaköprü Belediye Meclisi ilk toplantısı Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başkanlığında gerçekleştirdi. İlk oturumda Karaköprü Belediyesi Meclis Başkan vekili ve komisyon üyelerin seçimi yapıldı.