BAŞKAN BAYDİLLİ NARLIKUYU MAHALLESİNİ İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sabahın erken saatlerinde ilçede alan gezileri yaparak sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Baydilli Narlıkuyu Mahallesinde inceleme yaparak eksiklikleri yerinde tespit etti.

BAŞKAN BAYDİLLİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte ilçedeki kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

BAŞKAN BAYDİLLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek hem bayramlaştı hem de çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yaptı.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli mesajında bu bayramda akacak kurban kanlarının İslam aleminde akan kanın durmasına vesile olmasını diledi.

BAŞKAN BAYDİLLİ GENÇLERİ HAVUZA DAVET ETTİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede Karaköprü Belediyesi sosyal tesislerinde vatandaşların hizmetine açılan aqua park yüzme havuzunu ziyaret ederken, tüm gençleri serinlemeleri ve eğlenmeleri için havuza davet etti.

ÇOCUKLAR OYUNCAK MÜZESİNİ ÇOK SEVDİ

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa'da bir ilk olarak açılan Oyun ve Oyuncak Müzesi küçük misafirlerini ağırlamaya devam ederken, çocuklar müzede oyuncaklar ve çizgi film kahramanlarının maketleriyle eğleniyor

İKRAM ÇEŞMESİNDEN SOĞUK LİMONATA AKIYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulan ikram çeşmesinde sıcak havalarla birlikte soğuk limonata akıyor. Cuma namazından sonra vatandaşlar ve çocuklar ikram çeşmesinden limonata içerek serinledi.

ESENTEPE SEMT PAZARINA KAVUŞTU

Karaköprü Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine yapılan semt pazarının açılışı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

ESENTEPE’YE SEMT PAZARI KAZANDIRILDI

Karaköprü Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine yapılan semt pazarının yapımı tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye hazır hale getirildi.

KARAKÖPRÜ'DE YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Karaköprü Belediyesi 2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle çocukların tatili değerlendirmesi için yaz kursları açıyor. Özellikle gençleri bilimle buluşturan stem (robotik kodlama) kursu çok ilgi görüyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ ERKEN MESAİDE

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinde Başkan yardımcıları ve teknik ekibi ile birlikte sahada dolaşarak sorunları yerinde tespit edip çözümü için talimat veriyor.

KARAKÖPRÜ’DE PARKLAR GÜZELLEŞİYOR

Karaköprü Belediyesi, sıcak havalarla birlikte vatandaşların parklarda daha fazla vakit geçirmesi nedeniyle parklarda çim biçme, temizlik ve bakım çalışması yapıyor.

AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE ZİYARET

Yunanistan’ın Loutraki şehrinde düzenlenen 29. Avrupa şampiyonasında rakiplerini geçerek Avrupa şampiyonu olan Karaköprü Belediyesporlu Bilek Güreşçisi Emre Albaş Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE SEVGİ SELİ

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayında özellikle çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirilerek çocukların eğlenmesi sağlanırken, çocuklar Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkürlerini sarılarak ve sevgide bulunarak ilettiler.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 19 MAYIS MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli mesajında, 'Gençler ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştıracak ferasete sahiptir" dedi.