SEYRANTEPE'DE 21 BİN METREKARELİK YEŞİL ALAN İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesinin Seyrantepe Mahallesinde yeşil alan oranını artırmak için 21 bin metrekare alan üzerinde kazandıracağı parkın ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor

Karaköprü Belediyesi ilçede yeşil alan oranını artırmak için yeni park yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırılması için programlı olarak belirlenen alanlarda yeni park kazandırma çalışmaları gerçekleştiriyor.

İlçenin hızla büyüyen yerleşkelerinden olan Seyrantepe Mahallesi’nde 21 bin metrekare alan üzerinde 4 etaptan oluşan büyük bir parkın yapım çalışmaları devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından parkın ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirilirken, çimlendirme, mobilya ve oyun grubu montajının ardından yeni park vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2024 yılı sonuna kadar ilçeye toplamda 85 bin metrekarenin üzerinde 15 yeni parkın ilçeye kazandırılması hedefleniyor.