BAŞKAN BAYDİLLİ: "İLÇEMİZİN GELİŞİMİNDE ESNAFIMIZIN ROLÜ ÖNEMLİDİR"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli esnaf buluşmalarını sürdürürken, Karaköprü'nün gelişiminde ve büyümesinde ilçede faaliyet gösteren esnafın önemli bir rolü olduğunu dile getirerek her zaman esnafın yanında olacaklarını kaydetti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli esnaf ve vatandaşlarla buluşup talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Baydilli Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederken, esnafla bir süre sohbet edip taleplerini not aldı.

Başkan Baydilli esnafa yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında da bilgi verirken, ilçede faaliyet gösteren esnafın kendileri için çok değerli olduğunu iletti.

Esnaf ziyaretinde konuşan Başkan Baydilli esnafın bir şehrin ekonomik ve sosyal anlamda önemli yapı taşlarından olduğundan bahsederek ilçedeki esnafın her zaman yanında olduklarını ve görüşlerine değer verdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Biz Karaköprü'ye hizmet ederken öncelikli olarak burada yaşayan esnaf ve vatandaşlarımızı düşünerek hareket etmeye çalışıyoruz. Onlara hizmetin en iyisini getirmek adına  çalışma arkadaşlarımızla birlikte mücadele ediyoruz. Tabi hizmeti gerçekleştirirken esnaf ve vatandaşımızın da görüşlerini önemsiyor, onlarla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Esnaf bir şehrin olmazsa olmazıdır, bizim ilçemizin de gelişiminde ve kalkınmasında esnafımızın rolü çok önemlidir.

Biz de  bunun farkında olarak her fırsatta esnafımızı ziyaret edip onları dinlemeye ve taleplerini karşılamaya devam edeceğiz. Bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip hatıra fotoğrafı çekindi.