KARAKÖPRÜ'DE, KURBAN KESİM SONRASI YOĞUN TEMİZLİK

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kurulan 10 kurban kesim yerinde, kesim sonrası kapsamlı bir temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Ekipler tarafından ilaçlı su ile yıkanan kesim yerleri daha sonra de

Kurban Bayramının ilk gününden itibaren temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Karaköprü Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kurulan 10 kurban kesim noktasında kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

Yoğun çalışma sürecinde ekipler tarafından çevre sağlığını tehdit eden atıkların yanı sıra görüntü kirliliğine sebep olan çöplerde toplandı.  İlçe genelindeki tüm çöp konteynırları ilaçlı su ile yıkandı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kurban bayramı süresince tüm ekip olarak tedbirlerini aldıklarını belirterek, “Vatandaşlarımız Kurbanlarını temiz ve sağlıklı bir ortamda kesmeleri için Bayram öncesi daha önce belirlediğimiz kesim noktasında gerekli tüm çalışmaları yaptık. Bayram ile birlikte ekiplerimiz, ilk günden itibaren 24 saat sahada kalarak kurban kesim noktalarında ve ilçe genelinde olası çevre kirliliğine karşı tüm önlemleri aldı” dedi.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de oluşan görüntü kirliliğine anında müdahale ediyor.