KAMUOYUNA DUYURU

Bazı basın organlarında Karaköprü Belediyesi’nin personel maaşlarını ödeyemediği yönünde yapılan haberler üzerine bu açıklamanın yapılması gereği görülmüştür.

Bazı basın organlarında Karaköprü Belediyesi’nin personel maaşlarını ödeyemediği yönünde yapılan  haberler üzerine bu açıklamanın yapılması gereği görülmüştür.

Önceki gün bazı basın organlarında ve sosyal medya mecralarında Karaköprü Belediyesi'nin personel maaşlarını ödeyemediği ve bazı personellerin maaşlarının halen ödenmediği ile ilgili iddialar yer almıştı.

Bahse konu durumda ilgili Karaköprü Belediyemizle ilgili bir durum olmadığını ve söz konusu personellerin maaşlarının, yapılan ilaçlama ihalesini kazanan firmanın tasarrufunda olduğunu belirtiriz. Ayrıca Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'nin konuyla ilgilenerek ilaçlama firması yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirmiş ve ödemenin gecikmesi ile ilgili bilgi almıştır.

Kamuoyuna duyurulur...