ESENTEPE’YE SENTETİK ÇİM SAHA KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Esentepe Mahallesinde gençlerin talebi üzerine sentetik çim saha kazandırıyor. Mahallede kullanılmayan semt pazarı yerine sentetik çim saha kazandırılması için çalışmalar başladı

Karaköprü Belediyesi gençler için kalıcı yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençlerin spor yapması ve düzenli bir ortamda oynaması için Esentepe Mahallesine sentetik çim saha kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Seyrantepe, Atakent ve Doğukent Mahallelerinde kazandırılacak çim sahaların ardından Esentepe Mahallesinde de gençlerin isteğini kırmayan Başkan Baydilli’nin talimatıyla, kullanılmayan pazar yeri sökülerek sentetik çim sahaya çevriliyor. Saha yapılacak alanı ziyaret eden Başkan Baydilli çalışmalar ile ilgili bilgi alırken, eski pazar yerinin bir an önce kaldırılıp sentetik çim saha için çalışmalara başlanması talimatı verdi.

İlçede gençler için kalıcı hizmetler yapma hedefiyle sentetik çim sahalar kazandırdıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Esentepe Mahallesinde de gençlerin rahatlıkla top oynayacağı, spor yapacağı bir saha kazandıracaklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, “Esentepe Mahallemizde sabah gezilerimiz sırasında gençlerimizin bizden saha talebi oldu. Biz de gençlerimiz için kalıcı yatırımlar yapmak isteğimizle bu talebi yerine getirmeye çalıştık. Bu anlamda Esentepe Mahallemizde kullanılmayan bir pazar yeri vardı ve bunu sentetik saha olarak değerlendirmek istedik.

Pazar yerinin söküm çalışmaları başladı, kısa süre sonra da sahamızın çalışmalarına başlayacağız. İki tane okulun ortasında olan bu sahamızdan öğrencilerimiz de faydalanıp çeşitli spor turnuvaları yapabilecek. Sentetik çim sahamız şimdiden Esentepe Mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Baydilli, merkezde 3 tane kırsalda da 12 tane mahalleye sentetik çim saha kazandırmak için çalışmaların başladığını sözlerine ekledi.

 


Foto Galeri