KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Karbel Karaköprü Belediyespor olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mustafa Aslan ve yönetim kurulu yeniden seçilerek güven tazeledi

TFF 3. ligde Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor’un olağan genel kurul kongresi yapıldı. Divan Başkanlığını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Ahmet Kaytan’ın yaptığı kongrede Karbel Karaköprü Belediyespor’un mevcut Başkanı Mustafa Aslan, tek liste halinde gidilen seçimde yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Karaköprü Belediyesi Nikah ve Kongre salonunda gerçekleşen olağan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, kulübün 2021-2022 sezonu faaliyet raporu ibraz edildi. Mali raporların da ibrasının ardından gidilen seçimde tek liste sunulurken, Kulüp Başkanı Mustafa Aslan 11 kişilik yönetim kurulu listesiyle yeniden başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, kulübün başarısı için yönetim kurulu ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Aslan,” Bu sezon kısıtlı bütçeyle kurabileceğimiz en iyi kadroyu kurmak için yönetim kurulumuzla çaba harcadık. İyi bir takım kurduğumuzu da düşünüyorum, lig içinde aralıklı olarak başarılı dönemlerimiz oldu ancak ligi maalesef istediğimiz noktada tamamlayamadık.

İnşallah 2022-2023 sezonu bizim için güzel geçer ve istediğimiz, özlediğimiz başarıya ulaşarak şehrimizi gururlandırırız. Bize her zaman güvenen, desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen, kulübümüzün bu günlere gelmesinde ve başarılarında önemli emeği olan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Olağan Genel Kurul sonucunda Karbel Karaköprü Belediyespor'un yeni yönetim kurulu üyeleri:

Mustafa Aslan (Kulüp Başkanı)

Metin Kürkçüoğlu

Mehmet Mevlüt Keklik

Şıhmüslüm Korkmaz

Yaşar Aksoy

Sait Toprak

Fehmi Öncel

Ferit Çakmaklı

Mehmet Nimetoğlu

Abdullah Erik

Necdet Demir