KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUKLAR 23 NİSAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

Karaköprü Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yaptığı etkinlikte çocuklar eğlenceli oyunlar ve gösterilerle 23 coşkusunu doyasıya yaşadı

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir program gerçekleştirdi. Programda çocuklar için çeşitli gösteriler, eğlenceli oyunlar ve aktiviteler gerçekleştirilirken, çocuklar doyasıya eğlendi.

Yaşam Sokağında iftar sonrası gerçekleştirilen etkinliğe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin eşi Güler Baydilli, günün kahramanları çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlikte Şanlıurfalı tiyatro sanatçısı Hasan Ocakoğlu sunuculuğunda eğlenceli oyunlar, danslar ve aktiviteler gerçekleştirilirken, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Programa katılan aileler çocukların ve kendilerinin eğlendiği güzel bir etkinlik olduğunu ifade ederek etkinlik için Karaköprü Belediyesine teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri 25 Nisan Pazartesi (yarın) Yaşam Sokağında iftar sonrası ‘Karagöz Sahnesinde Sanatçılar’ gölge oyunuyla devam edecek.