KARAKÖPRÜ KAPALI YÜZME HAVUZU HİZMETE AÇILDI

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandırdığı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katıldığı törenle hizmete açıldı

Karaköprü Belediyesi ilçeyi kalkındırmak için projelerini bir bir gerçekleştiriyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim vaadi olan projelerden yarı olimpik kapalı yüzme havuzu Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla ilçeye kazandırılarak hizmete açıldı.

Yapılan açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katılarak havuzun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra ev sahibi olarak Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bakanlık bürokratları, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, Ak Parti İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri ile gençler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, söz verdikleri bir projeyi daha hizmete kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, “Şanlıurfa hızla büyüyen bir il ve en hızlı büyüyen ilçesi Karaköprü’ dür. Burada yapacağımız spor tesisleri gençlerimiz için çok değerlidir. Bu kapalı yüzme havuzumuz hem hemşerilerimizin bizden bir talebidir hem de ilçemizdeki gençlerimiz için bir sportif faaliyet alanıdır. Havuzun ilçemize kazandırılmasında büyük katkıları olan sayın bakanımıza ilçemiz ve gençler adına şükranlarımı sunuyorum. Kapalı yüzme havuzumuz ilçemize ve gençlerimize hayırlı, uğurlu olsun.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Karaköprü’ye kazandırılan kapalı yüzme havuzunun gençler için hayırlı olmasını dilerken, Şanlıurfa gibi kadim bir şehre hizmet etmenin kendileri için onur olduğunu dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu şunları kaydetti: “Şanlıurfa’mız gerçekten her hizmeti hak eden güzel bir şehrimizdir. Burada hep birlikte çalışıp güzel çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda da bunun gibi projeleri kazandırarak gençlerimize, Şanlıurfa’ya hizmetin en güzelini sunmak için uğraşıyoruz.  İnanıyorum ki hizmet siyasetimizi büyütmeye, gençlerimiz ve milletimiz için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.”

Doğukent Mahallesinde yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerine inşa edilen havuzun bin metrekaresi kapalı havuz, soyunma odaları, duş ve elektrik odası, 5 bin metrekaresi de peyzaj alanı ve otopark olarak projelendirildi.