BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 11 NİSAN MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, Urfa’yı düşmanın elinden söküp alan ecdadın verdiği ilhamla şehre hizmet ettiklerini söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşun101. yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı. Mesajında tüm Şanlıurfalıların kurtuluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Baydilli, kahraman ve fedakâr bir ecdadın torunları olduklarını ve buna layık olmak için çok çalışacaklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şöyle devam etti:

"11 Nisan 1920 günü Urfa’da inancın, cesaretin ve fedakarlığın vuku bulduğu; milletin kendi çabalarıyla düşmanı şehirden kovduğu kutlu bir gündür. Ecdadımızın vatanı ve namusunu korumak adına verdiği kutlu mücadelenin ve sonucunda kazandığı şanlı zaferin 101. yılına ulaşmış bulunuyoruz.

Biz bu şehre hizmet eden yöneticiler olarak ecdadımızın imkansızlıklardan, zorluklardan çıkarak kazandığı bu mücadeleden aldığımız ilhamla bu şehri kalkındıracak hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Bizim tek hedefimiz Şanlıurfa’mızı hak ettiğimiz yerlere getirmek, kalkındırmak, hizmetin en iyisini sunmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin 11 Nisan Şanlı Kurtuluş yıl dönümünü kutluyor, bu uğurda canlarını feda etmiş Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”