Elektronik İşlem Merkezi
ibb
HABERLER KüçültBüyüt Yazdir
BAŞKAN ÇİFTÇİ; GENÇLERLE BİRLİKTE SPOR YAPTI

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, hafta sonunu beldedeki çocuklara ve gençlere ayırarak birlikte spor yaptı.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü’de bulunan Gençlik Merkezine gelerek çeşitli dallarda (basketbol, masa tenisi, resim, müzik, satranç) eğitim gören gençlerle ve çocuklarla birlikte basketbol, masa tenisi oynayarak hafta sonunu onlara ayırdı. Çocuklarla basketbol müsabakası yapan masa tenisi oynadıktan sonra onlara tatlı ikram eden ve sohbet eden Başkan Çiftçi, şunları söyledi; “Karaköprü’deki Gençlik Merkezimiz faaliyette, gençlerimiz, çocuklarımız birçok alanda birçok branşta burada spor yapıyorlar, öncelikle hocalarımıza teşekkür ediyorum, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün atamış olduğu hocalarımız burada çocuklarımıza gerçekten güzel bir eğitim veriyorlar, bugün onu gördüm gençlerle basketbol oynarken beni baya zorladılar, normalde eski basketbolculardanım ama yenemedim fakat şu var Karaköprü Gençlik Merkezine kavuştu şimdide biz Akpınar Deresinin Islah projesinde derenin sağ ve sol yakasında 4 adet halı saha yapıyoruz, Karaköprü Belediye Başkanlığına ait çocuklarımıza bila bedelle tahsis edilecek bunun yanında Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte yürütmüş olduğumuz yarı olimpik yüzme havuzu var yer tahsis işlemlerini bitirdik proje aşamasında ihalesini gerçekleştireceğiz yinede Karaköprü Belediyespora sosyal tesis ve çim sahasının ihalesini bitirdik temelini biz pazartesi atacağız, bunların hepsini Karaköprü’deki gençlere bedelsiz bir şekilde açmayı planlıyoruz, çünkü amacımız bu çocuklarımızı sokaktan alıp böylesi spor merkezlerinde yetiştirip topluma mal etmektir, temel düşüncemiz budur, ben tekrar hocalara teşekkür ediyorum, çocuklar bugünkü basketbol müsabakasında beni yendiler güzelce de tatlılarını yediler,  bende her hafta sonu geleceğim çocuklarımızla oynayacağım” dedi.