Elektronik İşlem Merkezi
ibb
HABERLER KüçültBüyüt Yazdir
SU FATURASI TAHSİLATI ARTIK OTOMATİK ÖDEME İLE YAPILACAK

Karaköprü Belediyesi Şanlıurfa’da Şubeleri bulunan Yapı Kredi bankası ve Türkiye İşbankası ile yaptığı protokol gereği beldede oturan vatandaşlar artı

Karaköprü belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek beldede oturan vatandaşların su faturası tahsilatı için bankalar aracılığı ile otomatik ödeme talimatı hizmetini sundu.

Yapılacak olan protokol için belediye başkanlığında hazır bulunan Yapı Kredi bankası ve Türkiye İşbankası yetkilileri protokole imza atarak şunları söylediler.

Türkiye İşbankası Servis Yetkilisi Çiğdem Oflazoğlu: “Türkiye İş bankası olarak biz Karaköprü beldesinde oturan tüm vatandaşlarımız için su faturalrının tahsilatına yönelik otomatik ödeme talimatı hizmeti başlatacağız birde belediyenin hizmet binasının bahçesine birde atm cihazımız  hizmete  sunulacaktır,herkese hayırlı olsun” dedi.

Yapı Kredi bankası Makro Kobi Portföy yöneticisi Mehmet Kurşunlu ise:”Yapıkredi olarak beldede oturan vatandaşlar bankamız aracılığı ile su faturalarını otomatik ödeme sistemi ile artık ödeyebilecekler” dedi.

Karaköprü belde Belediye başkanı Av. Nihat ÇİFTÇİ konu ile ilgili şunları belirtti.

“Karaköprü beldesi çok dinamik ve gelişen bir belde olduğu için hergün yeni bir hizmete imza atıyoruz. Bu günlerde teknolojin bu kadar egemen olduğu bir dönemde biz Karaköprü beldesinde yasayan tüm vatandaşlarımızın çok rahat bir şeklide, yapı kredi ve Türkiye İşbankası şubelerinde otomatik ödeme talimatı ile su faturalarını yatırmaları için gerekli olan protokole imza attık. Yine bu bankalar hizmet binamızda atm cihazı kuracaklar. bu bankamatikler bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hizmet verecekler. Amacımız Karaköprü de yaşayan vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şeklide işlemlerini yapabilmeleridir. bu anlamda her iki banka şubeleri ile ilgili görüşmeler sonucunda protokol imzalandı. En kısa sürede bu hizmetleri vatandaşlarımıza sunacaklardır. tüm beldedeki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.