KARAKÖPRÜ’DE PARKLAR GÜZELLEŞİYOR

Karaköprü Belediyesi, sıcak havalarla birlikte vatandaşların parklarda daha fazla vakit geçirmesi nedeniyle parklarda çim biçme, temizlik ve bakım çalışması yapıyor.

AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE ZİYARET

Yunanistan’ın Loutraki şehrinde düzenlenen 29. Avrupa şampiyonasında rakiplerini geçerek Avrupa şampiyonu olan Karaköprü Belediyesporlu Bilek Güreşçisi Emre Albaş Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE SEVGİ SELİ

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayında özellikle çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirilerek çocukların eğlenmesi sağlanırken, çocuklar Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkürlerini sarılarak ve sevgide bulunarak ilettiler.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 19 MAYIS MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli mesajında, 'Gençler ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştıracak ferasete sahiptir" dedi.

KARAKÖPRÜ'DE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından yol ihtiyacını karşılamak için ilçede yeni yol açma çalışmaları Ramazan ayında da devam ediyor. Fen İşleri ekipleri Seyrantepe ve Batıkent Mahallelerinde muhtelif yerlerde yeni yollar açıyor

SEYRANTEPE'DE YOL ATAĞI SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi ilçenin hızla gelişen ve büyüyen mahallesi Seyrantepe'de yeni yol ihtiyacını karşılamak üzere yoğun bir çalışma içerisine girerek yeni yollar açıyor.

BAŞKANLARDAN KARAKÖPRÜ ESNAFINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü ‘deki esnafı ziyaret ederek seçimdeki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

BAŞKAN BAYDİLLİ'YE TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Karaköprü Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Metin Baydilli'ye tebrik ziyaretleri sürüyor. Şanlıurfa Valisi Erin, AK Parti MKYK Üyesi Polat, Suruç Kaymakamı Açıkgöz ve Bozova Kaymakamı Göker Başkan Baydilli'yi ziyaret etti.

KARAKÖPRÜ MECLİSİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

31 Mart yerel seçimler sonrası Karaköprü Belediye Meclisi ilk toplantısı Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başkanlığında gerçekleştirdi. İlk oturumda Karaköprü Belediyesi Meclis Başkan vekili ve komisyon üyelerin seçimi yapıldı.

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE COŞKULU KARŞILAMA

31 Mart yerel seçimlerinde önemli bir başarılı elde ederek tekrardan Karaköprü Belediye Başkanı seçilen Başkan Metin Baydilli İlçe seçim kurulundan aldığı mazbatasının ardından Karaköprü Belediyesinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KARAKÖPRÜ’YE TEŞEKKÜR

Karaköprü Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Mevcut Başkan Metin Baydilli kendisine güvenerek tekrar görev vere Karaköprülü vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Baydilli “Bundan sonra sadece hizmetlerimiz ve projelerimizle konuşacağız” dedi

KARAKÖPRÜ’DE MİLLET ‘METİN BAYDİLLİ’ DEDİ

Yerel Yönetimler seçimlerinde Karaköprü’de kazanan Başkan Metin Baydilli oldu. Başkan Baydilli yüzde 57 oy oranı ile yeniden seçilirken, “Karaköprülü hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde onlara layık olmaya çalışacağım” dedi.

BAŞKAN BAYDİLLİ OYUNU KULLANDI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yerel Yönetimler Seçimleri nedeniyle sandığa giderek oyunu kullandı. İlçedeki Narlı İlkokulu’nda oy kullanan Başkan Baydilli, ‘Seçimler ilçemize, Şanlıurfa’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun’ dedi.

KARAKÖPRÜ’DE SU GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından Dünya Su Günü Nedeniyle Ayşe Hümeyra Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinde bir etkinlik gerçekleştirilerek öğrencilere suyun önemi, tasarruf ve hijyen ile ilgili bilgi verildi.