BAŞKANLARDAN KARAKÖPRÜ ESNAFINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü ‘deki esnafı ziyaret ederek seçimdeki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

BAŞKAN BAYDİLLİ'YE TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Karaköprü Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Metin Baydilli'ye tebrik ziyaretleri sürüyor. Şanlıurfa Valisi Erin, AK Parti MKYK Üyesi Polat, Suruç Kaymakamı Açıkgöz ve Bozova Kaymakamı Göker Başkan Baydilli'yi ziyaret etti.

KARAKÖPRÜ MECLİSİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

31 Mart yerel seçimler sonrası Karaköprü Belediye Meclisi ilk toplantısı Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başkanlığında gerçekleştirdi. İlk oturumda Karaköprü Belediyesi Meclis Başkan vekili ve komisyon üyelerin seçimi yapıldı.

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE COŞKULU KARŞILAMA

31 Mart yerel seçimlerinde önemli bir başarılı elde ederek tekrardan Karaköprü Belediye Başkanı seçilen Başkan Metin Baydilli İlçe seçim kurulundan aldığı mazbatasının ardından Karaköprü Belediyesinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KARAKÖPRÜ’YE TEŞEKKÜR

Karaköprü Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Mevcut Başkan Metin Baydilli kendisine güvenerek tekrar görev vere Karaköprülü vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Baydilli “Bundan sonra sadece hizmetlerimiz ve projelerimizle konuşacağız” dedi

KARAKÖPRÜ’DE MİLLET ‘METİN BAYDİLLİ’ DEDİ

Yerel Yönetimler seçimlerinde Karaköprü’de kazanan Başkan Metin Baydilli oldu. Başkan Baydilli yüzde 57 oy oranı ile yeniden seçilirken, “Karaköprülü hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde onlara layık olmaya çalışacağım” dedi.

BAŞKAN BAYDİLLİ OYUNU KULLANDI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yerel Yönetimler Seçimleri nedeniyle sandığa giderek oyunu kullandı. İlçedeki Narlı İlkokulu’nda oy kullanan Başkan Baydilli, ‘Seçimler ilçemize, Şanlıurfa’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun’ dedi.

KARAKÖPRÜ’DE SU GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından Dünya Su Günü Nedeniyle Ayşe Hümeyra Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinde bir etkinlik gerçekleştirilerek öğrencilere suyun önemi, tasarruf ve hijyen ile ilgili bilgi verildi.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN MÜSİAD’A ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret ederek iş adamlarına Karaköprü’de yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlattı.

BAŞKAN BAYDİLLİ BELEDİYE PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli personel toplantısında belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Baydilli, ‘Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları personel arkadaşlarımızla birlikte, büyük bir aile gibi hep birlikte başardık”

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KIRSALA ÇIKARMA

Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, ilçedeki kırsal mahalleleri gezerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

KARAKÖPRÜ’DE EĞİTİME ÖNEMLİ BİR YATIRIM DAHA

Karaköprü Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesine kazandırılan okuma salonunun açılışı gerçekleşti. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, elinde kitap olan bir gençlik için her mahalleye okuma salonu kazandıracaklarını söyledi

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA ÇOCUKLAR OYUN PARKINA KAVUŞUYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli Karaköprü Muhtarlar Derneği'ne bağlı 30 kırsal mahalle muhtarıyla bir araya gelerek seçimlerde destek istedi.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN HASTANELERE ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki hastaneleri ziyaret ederek hastalara ve yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletirken, hasta yakınlarına ve hastane çalışanlarına karanfil dağıttı.

KARAKÖPRÜ BAŞKAN BAYDİLLİ İLE YEŞİLLENİYOR

Yemyeşil bir Karaköprü hayali olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte Karaköprü’de yeşil alan seferberliği başladı. 3 yılda ilçeden yaklaşık 35 bin metrekare yeşil alan kazandırılırken, 200 binden fazla ağaç dikildi.